Neprehliadnite

Challenge Tour: Českí organizátori sa tešia z turnajového hetriku

 

Na českom území by sa mali v tomto kalendárnom roku hrať až tri turnaje druhého najvyššieho európskeho okruhu. Vo zverejnenom kalendári Challenge Tour zatiaľ figurujú májová, júnová a júlová akcia bez miesta konania, pričom sa o nich ešte len rokuje.

Prvý ívent Challenge Tour, ktorá vlani kvôli koronavírusovej pandémii pozostávala z jedenástich akcií, je na programe 13. až 16. mája. Ďalšie dve podujatia z kalendára Challenge Tour, v ktorej ako prvý Čech v histórii obhajuje celkové prvenstvo Ondřej Lieser, sú naplánované od 3. do 6. júna a 1. až 4. júla.

Termíny sú zablokované, s vedením ihrísk jednáme a v dohľadnej dobe aj s vzhľadom k vývoju pandémie povieme, kde sa bude hrať a o aké odmeny,“ prezradil za promotérsku spoločnosť Relmost Pavel Poulíček. „Po prvý raz by mali byť tri akcie Challenge Tour na českom území, čo dáva väčšiu šancu štartovať pre českých hráčov.“

Predvlani sa turnaje Challenge Tour v Česku konali v Prahe na Zbraslavi a na Kaskáde u Kuřimi na Brnensku. Predtým sa niekoľko sezón hrávalo na Kunětickej Hoře pri Pardubiciach. Isté miesto a dotáciu má turnaj Czech Masters. Turnaj elitnej European Tour sa tento rok uskutoční od 19. do 22. augusta s celkovou dotáciou milión eur.

V minulom roku sa kvôli opatreniam proti šíreniu koronavírusovej pandémie Covid-19 turnaj Czech Masters nekonal. Organizátori u našich západných susedov napokon zrušili aj oba turnaje Challenge Tour. V Česku sa hrávajú aj ďalšie medzinárodné akcie, ale mužská Pro Golf Tour ani dámska najvyššia európska séria LET ešte nezverejnili tohtoročné kalendáre.

-jj-

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv