Neprehliadnite

Champions for Charity: Exhibícia na Floride vynesie 10 miliónov dolárov

 

Golfová exhibícia štyroch hviezdnych športovcov – golfistov Tigra Woodsa s Philom Mickelsonom a hráčov amerického futbalu Peytona Manninga s Tomom Bradym vynesie podľa organizátorov najmenej desať miliónov dolárov na boj s koronavírusom Covid-19.

Zástupcovia organizujúcej PGA Tour a spoločnosti WarnerMedia súčasne oznámili termín očakávaného charitatívneho duelu. Hrať sa bude 24. mája na Floride v golfovom klube Hobe Sound. Víťaz pätnástich golfových majorov Woods vytvorí dvojicu s Manningom a päťnásobný major šampión „Lefty“ Mickelson s Bradym. Ten vyhral v NFL šesťkrát Super Bowl, Manning dvakrát. „Je to veľká šanca získať slušné peniaze na boj s Covid-19,“ poznamenal Manning.

Exhibícia sa uskutoční bez divákov kvôli opatreniam proti šíreniu koronavírusu, ale priaznivci ju môžu sledovať v živom televíznom prenose. Navyše každý z aktérov bude mať mikrofón, takže diváci budú počuť komunikáciu medzi nimi alebo s komentátorom. „Bude to bez divákov, ale v televízii. Ľudia už sú hladní po niečom takom,“ uviedol floridský guvernér Ron DeSantis.

Duel dvoch zrejme najslávnejších amerických golfistov svojej generácie a legendárnych quarterbackov ligy NFL bude jednou z mála športových akcií v dobe koronavírusu. Mimochodom, Woods a Mickelson si proti sebe zahrali lukratívnu exhibíciu naposledy v novembri roku 2018 v Las Vegas. Prémiu deväť miliónov dolárov zinkasoval jeden z najlepších ľavorukých golfistov v histórii Mickelson.

-jj-

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv