Neprehliadnite

Woods a Mickelson exhibíciou proti koronavírusu

 

Elitní svetoví golfisti Tiger Woods a Phil Mickelson by mali v máji odohrať exhibičný duel spoločne so slávnymi hráčmi amerického futbalu Tomom Bradym a Peytonom Manningom. Výťažok z akcie, o ktorej detailoch sa ešte stále rokuje, pôjde na boj s pandémiou koronavírusu.

Charitatívny ívent sa uskutoční na ihrisku  bez fanúšikov a bude ho organizovať US PGA Tour a spoločnosť WarnerMedia. Šampión pätnástich major turnajov Woods by mal v zápase vytvoriť dvojicu s Manningom a päťnásobný major víťaz Lefty Mickelson s Bradym. Akciu by mala byť aj aj prenášaná v živom televíznom prenose.

Duel dvoch pravdepodobne najslávnejších golfistov svojej generácie a legendárnych quarterbackov ligy NFL bude jednou z mála športových akcií v dobe, keď sa športový svet kvôli šíreniu nemoci Covid-19 zastavil. Zápas by mal nakrúcať malý televízny štáb a všetci účastníci by mali udržovať dostatočnú vzdialenosť.

Mimochodom, americkí borci Woods a Mickelson si proti sebe zahrali aj v novembri roku 2018 v Las Vegas exhibičný duel o deväť miliónov dolárov, ktoré ukoristil ľavoruký golfista Mickelson.

-jj-

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv