Neprehliadnite

Dubai Desert Classic: Na náročnom ihrisku rozhodla až rozohrávka, vyhral Hebert

 

Trochu nečakaný víťaz ovládol v nedeľu turnaj Omega Dubai Desert Classic. Až v play-off triumfoval Austrálčan Lucas Herbert, ktorý v rozohrávke zdolal svojho posledného súpera Christiaana Bezuidenhouta. Najlepší hráči po troch kolách v nedeľu v náročných podmienkach sklamali.

Líder po treťom dejstve, ktorý ešte po čip-ine na sedmičke viedol o tri údery, zapisoval 77 úderov (+5). Obhajca titulu Američan Bryson DeChambeau skončil len o ranu lepšie, rovnako ako napríklad Eddie Pepperell. A aj ďalší hráči z posledných flajtov skončili v nedeľu nad parom. Tento fakt využili hneď Herbert a Bezuidenhout, ktorí sa naopak vďaka výsledku 68 (-4) posunuli na priebežné skóre mínus deväť. Následne obaja v klubovni sledovali, ako odpadá súper za súperom.

Keď odpadol aj posledný – Tom Lewis, ktorý potreboval zahrať na poslednej jamke ígl, mohli sa na drivingu ešte raz pozdraviť a vyraziť na play-off. To ovládol berdíkom na druhej jamke Herbert. „Toto  je tá najlepšia vec. Máme doma v Austrálii fľašu škótskej na oslavu a já už sa nemôžem dočkať, až ju s chlapcami otvoríme,“ žiaril šťastím Herbert, ktorý sa najlepšie zo všetkých popasoval so silným vetrom a najlepším možným spôsobom oslávil Deň Austrálie (26. januára).

Konečné výsledky turnaja Omega Dubai Desert Classic 2020 nájdete tu:

 

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv