Neprehliadnite

Honda Classic: Do tretice všetko dobré, nezmar Compton je späť

 

Americký profesionálny golfista Eric Compton priťahuje svojim životným príbehom médiá aj širokú verejnosť. Neskutočný bojovník už dlhší čas bojuje s nepriazňou osudu a snaží sa po druhej transplantácii srdca naďalej o návrat na US PGA Tour.

Na prahu štyridsiatky sa golfista z južnej Floridy kvalifikoval do hlavnej časti turnaja Honda Classic. Čoskoro začala príjmať gratuácie vrátane správy od Tigera Woodsa, ktorý je zo všetkých jeho lokálnych fanúšikov jednoznačne najznámejší.

Compton vyrastal v Miami neďalek o PGA National Golf Clubu v Palm Beach, kde sa Honda Classic konal. V roku 2014 skončil na US Open delený druhý, to však už mal v tele tretie srdce. Jeho vlastné mu nahradili už v rokoch kvôli vrodenej vade. Druhú transplantáciu podstúpil v roku 2008.

O rok neskôr na US Masters prevzal cenu Bena Hogana, ktorá sa každoročne udeľuje  hráčovi, ktorý zostáva v hre napriek fyzickému hendikepu alebo vážnej chorobe.  Compton prišiel o svoju kartu na US PGA Tour v roku 2016. Od tej doby hráva prevážne na nižšej Web.com Tour, ale sen o návrate medzi elitu živí naďalej.

-jj-

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv