Neprehliadnite

KPMG Women’s PGA Championship: Spilková v Long Grove neprešla katom

 

Ani pri druhom tohtoročnom štarte na major turnaji neprešla Klára Spilková katom. V 2. kole turnaja KPMG Women’s PGA Championship zahrala rovnako ako v úvodný deň 77 rán. S celkovým skóre desať úderov nad par unikla českej hráčke účasť vo finále o sedem úderov.

Do finálových kôl sa českej profesionálke nepodarilo nazrieť ani na druhom majore sezóny US Open začiatkom júna. „Mrzí ma, že sa mi nepodarilo postúpiť,“ povedala Spilková. Na budúci týždeň sa aktuálne tretia hráčka v rebríčku Ladies European Tour pokúsi kvalifikovať do nadchádzajúceho turnaja americkej LPGA vo Wisconsine.

Druhý deň začínala Spilková z jamky číslo desať, pričom na dvanástke až pätnástke, ale aj a na sedemnástke zapísala bogey. „Dosť výrazne fúkalo a bolo pre mňa náročné nájsť správny rytmus. Na osemnástke potom skončil drajv vo vode,“ komentovala double bogey na štvorparovej jamke číslo osemnásť.

Druhou deviatku som už hrala podstatne viac uvoľnene. Hralo sa mi dobre, mala som šance na birdie a dve premenila,“ povedala golfistka od našich západných susedov. Turnaj Women’s PGA Championship napokon ovládla Park Sung-hyun. Kórejčanka rozhodla o prvenstve až v play-off, po štyroch kolách mali totiž rovnaké skore -10 úderov pod par aj jej krajanka Ryu So-yeon a Japonka Nasa Hataoková

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv