Neprehliadnite

Aktívna Carpatia láka nielen najmenších

 

V Golfovom klub Carpatia Záhorská Bystrica je sezóna v plnom prúde. Začiatkom minulého mesiaca sa tam uskutočnila akcia pri príležitosti Medzinárodného dňa detí (MDD), na ktorej si každé dieťa aj rodič mohli vyskúšať golf, zabaviť sa, oddýchnuť si. Akcia bola bezplatná, podávalo sa zadarmo občerstvenie, hamburgery, nápoje, guláš, ovocie a zelenina.

Ako sprievodné podujatia prebehli v spolupráci s občianskym združením Foodkút workshopy s jedlom (mixovanie vlastných smoothie nápojov z ovocia, ozdobovanie obložených chlebíkov), na akcii vystúpila detská skupina Pánko. Všetky deti aj s rodičmi si mohli bezplatne vyskúšať golf, venovali sa im skúsení tréneri a hráči. Na ihrisku sa okrem toho mohli zabaviť s loptami a vyskúšať si mohli hru na prvej jamke.

„Celú akciu sme organizovali v spolupráci so spoločnosťou SvetBedničiek, ktorá tu zároveň oslávila svoje 5. narodeniny a dodala zdravé farmárske produkty od slovenských farmárov. Na podujatí sa zúčastnilo okolo 150 (zatiaľ) negolfistov,“ povedal manažér klubu Peter Heneš, ktorý sa spoločne s ďalšími  golfovými nadšencami z klubu Carpatia tešia z nového klubového domu.

ClubHouse je klimatizovaný, s malým bufetom a výčapom nealko piva, sedenie s výhľadom priamo na driving range, prestrašenou terasou, má toalety pre mužov a ženy, malú sprchu a odkladacie priestory. V celom okolí ClubHousu je bezplatné wi-fi pokrytie. ClubHouse je priebežne vylepšovaný pre pohodlie návštevníkov, v ponuke bufetu sú najmä nealko nápoje (nealko čapované pivo, vody, malinovky, drobné občerstvenie) a drobný golfový spotrebný materiál. Od konca júna je možné platiť aj platobnou kartou.

„ClubHouse je vybudovaný z lodných kontajnerov, čo však vôbec neberie na jeho kvalitách, práve naopak. Dominantným prvkom celého ClubHousu sú pomerne veľké presklené plochy a kresby s motívom golfu. V interiéri sa o výzdobu postarali umelci František Radačovský a Matej Babuliak, ktorý pripravili a namaľovali v ClubHouse podlahu na mieru, ktorá bola doplnená obrazmi na stenách. Obrazy budú k dispozícií do konca sezóny 2018,“ vysvetlil Heneš.

-jj-

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv