Neprehliadnite

Rekordný odpal Novozélanďanky Metiovej

 

Tak tomu sa povie pecka! O dlhých drajvoch a odpaloch sa väčšinou hovorí v súvislosti s mužmi, ale aj golfistky dosahujú pozoruhodné „dĺžky“. Na nedávnom turnaji zo série World Long Drive v americkom Denveri o tom všetkých presvedčila Phillis Metiová. Golfistka z Nového Zélandu totiž prekonala doteraz platný svetový rekord.

Nateečkovať, prešvihnúť a potom napáliť loptičku čo to ide! Možno to niekomu príde ako veľmi jednoduché, ale sú tu určité limity a obmedzenia. Hráči a hráčky WLD sa musia trafiť do presnej výseče a na svoje údery majú vopred stanovený časový limit. Potom už je to na nich, do akej vzdialenosti pošlú svoju loptičku.

Metiová sa zapísala do histórie. Jej ružová loptička v semifinálovom kole doletela do vzdialenosti 406 yardov teda 371,2 metra. Obhajkyňa svetového titulu tak zahrala najdlhší odpal v histórii medzi ženami a vytvorila svetový rekord. Ani spomínaná „bomba“ však 30-ročnej golfistke nestačila na víťazstvo. Vo finálovom súboji na Mile High Showdown zahrala „len“ 363 yardov (331 m) a musela sa skloniť pred umením víťaznej Troy Mullinsovej, ktorá poslala svoj projektil ešte o 11 yardov ďalej.

-jj-

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv