Neprehliadnite

Ryder Cup 2016: V tíme Európy polovica nováčikov, domácemu družstvu pomáha aj Woods

 

Utorkovou exhibíciou známych osobností odštartoval v americkom Hazeltine v poradí 41. ročník Ryder Cupu. Prestížny súboj dvanásťčlenných ekíp Európy a USA odštartuje naostro v piatok, pričom golfisti zo starého kontinentu vyhrali v posledných troch dueloch respektíve v ostatných ôsmich z desiatich.

RC_Europa

Kapitán európskeho tímu Darren Clarke zo Severného Írska sa spolieha, že skúsenejší hráči v jeho výbere budú oporami pre kolegov nováčikov. Až poltucet s dvanástich hráčov čaká premiéra na Ryder Cupe. Nemec Martin Kaymer a Angličan Lee Westwood vytvoria prvú skupinu spoločne so Španielom Rafaelom Cabrerom Bellom a úradujúcim víťazom US Masters Danny Willettom z Albiónu. Voľné karty dostali Belgičan Thomas Pieters a Angličan Matt Fitzpatrick.

RC_García

V nominácii ešte figurujú Švéd Henrik Stenson a Angličan Justin Rose. Aktuálny šampión British Open Stenson a olympijský víťaz z Ria de Janeira Rose vyhrali všetky svoje tri zápasy na Ryder Cupe 2014 v škótskom Gleneagles. Poslednú skupinu v európskom tím tvoria čerstvý víťaz FedEx Cupu Rory McIlroy zo Severného Írska, osemnásobný účastník Ryder Cupu Španiel Sergio García a Angličania Chris Wood a Andy Sullivan.

RC_rory

Americký kapitán Davis Love III ponechal pohromade dva úspešné páry z Gleneagles, Jimmyho Walkera s Rickie Fowlerom a Zacha Johnsona s Philom Mickelsonom. Ďalšie dvojice by mali vytvoriť Patrick Reed s Jordanom Spiethom a Dustin Johnson s Mattom Kucharom. Do poslednej skupiny hráčov patrí Ryan Moore, ktorý dostal poslednú voľnú kartu, zelenáč Brooks Koepka, J.B. Holmes a Brandt Snedeker.

RC_europa2

Zloženie tímov na 41. ročníku Ryder Cupu
Hazeltine National Golf Club, Chaska, Minnesota (USA)
/Tím USA/
Kapitán:
Davis Love III
Asistenti kapitána: Jim Furyk, Tom Lehman, Steve Stricker, Bubba Watson,Tiger Woods
Hráči: Dustin Johnson, Zach Johnson, Brooks Koepka, Phil Mickelson, Patrick Reed, Brandt Snedeker, Jordan Spieth, Jimmy Walker
Voľné karty: Rickie Fowler, J.B. Holmes, Matt Kuchar, Ryan Moore

/Tím Euópa/
Kapitán:
Darren Clarke (Sev.Ír.)
Asistenti kapitána: Thonas Bjorn (Dán.), Pádraig Harrington (Ír.), Paul Lawrie (Škót.), Ian Poulter (Angl.), Sam Torrance (Škót.)
Hráči: Rafa Cabrera Bello (Šp.), Matthew Fitzpatrick (Angl.), Sergio García (Šp.), Rory McIlroy (Sev. Ír.), Justin Rose (Angl.), Henrik Stenson (Švéd.), Andy Sullivan (Angl.), Danny Willet (Angl.), Chris Wood (Angl.)
Voľné karty: Martin Kaymer (Nem.), Thomas Pieters (Belg.), Lee Westwood (Angl.)

Program 41. ročníka:
1. deň: piatok, 30. septembra – 4 x foursome a 4 x fourball
2. deň: sobota, 1. októbra – 4 x foursome a 4 x fourball
3. deň: nedeľa: 2. októbra – 12 x single

-jj-

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv