Neprehliadnite

Program turnajov v Žilinsko-rajeckom golfovom klube, atrakciou Rybársky texas scramble dvojíc

 

Golfová sezóna 2016 sa dostala do svojej záverečnej tretiny a nadšenci zo Žilinsko-rajeckého golfového klubu pripravili pre svojich členov a fanúšikov niekoľko športových, ale aj spoločenských golfových akcií.

ZA_Rajec_09

Vrcholom každej golfovej sezóny na ihrisku v nádhernej krajine Rajeckej doliny sú majstrovstvá Žilinsko-rajeckého golfového klubu, ktoré sa tento rok uskutočnia štvrtý septembrový víkend (25.-25. 9. 2016). Jedná sa o dvojdňový turnaj v hre na rany, ktorého víťaz sa stane novým majstrom a majsterkou klubu.

ZA_Rajec_01

Kto by sa nechcel zúčastniť oboch hracích dní, bude možnosť zahrať si aj jeden deň. Pri naplnení kapacity turnaja však majú prednosť hráči, ktorí budú hrať oba hracie dni. Príďte si zmerať svoje sily a zabojovať o titul! Navyše, v nedeľu 2. októbra sa uskutoční tradičný turnaj O pohár Prezidenta ŽRGK. V tomto roku, nakoľko v klube nemajú prezidenta, sa bude hrať o pohár Ex-prezidenta.

ZA_Rajec_04

Ďalším z majstrovských turnajov bude klubový šampionát v hre na jamky. Postúpia do nich účastníci turnaja o majstra klubu v hre na rany, prípadne sa štartové pole doplní aj o nehráčov majstrovstiev klubu na rany. Tento turnaj bude prebiehať počas mesiaca október a na konci októbra sa dozvieme meno nového majstrovi v hre na jamky.

ZA_Rajec_03

Druhý októbrový piatok odštartuje zasa Rybársky texas scramble dvojíc (7.-8. 10. 2016). Prvý deň prebehne súťaž v chytaní rýb na rybníku jamky č.7 a č.8 a účastníci tohto turnaja získajú bonifikáciu do sobotného turnaja texas scramble.

ZA_Rajec_07

„Aby sa účastníci pred turnajom dozvedeli aj niečo poučné, piatok večer, po rybárčení, budeme preberať golfové pravidlá v klubovom dome. Kto by nechcel súťažiť s udicou, ale chcel by sa zúčastniť turnaja s golfovými palicami, nie je to vôbec problém a v sobotu je texas scramble prístupný pre všetkých. Všetci ste srdečne vítaní. Z rýb, ktoré nachytáme v rybníku sa pripravia rybacie špeciality na pohostenie“ uvádza sa v oficiálnej správe klubu.

ZA_Rajec_06

Na konci októbra (23.10.2016) žilinsko-rajeckí nadšenci pozývajú záujemcov na 2. ročník 2 Palicového Crosscountry na rany. Po minuloročnej premiére si zahráme opäť 18 jamiek naprieč celým ihriskom, pričom každý hráč si na hru môže vybrať iba 2 palice. Je nutné určiť si správnu taktiku a vybrať vhodnú kombináciu palíc. Zároveň prebehne súťaž o najlepší koláč, či už sladký, alebo slaný. Medze sa nekladú a účastníci turnaja môžu zabojovať o najlepší recept a pohostiť svojich spoluhráčov.

-jj-, www.golfparkrajec.sk

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv