Neprehliadnite

European Tour – Czech Masters (po 1. kole): Na Albatrosse zatiaľ diktuje tempo Angličan Evans

 

Golfový turnaj Czech Masters vedie po úvodnom dejstve Angličan Ryan Evans, ktorý obišiel ihrisko Albatross vo Vysokom Újezde neďaleko Prahy so skóre šesť úderov pod par. Z českých hráčov si na úvod podujatia European Tour s dotáciou jeden milión eur viedli najlepšie Daniel Suchan a Aleš Kořínek, ktorí zapisovali ranu pod par a figurujú na delenom 33. mieste.

Evans_02

Na druhej priečke sú obhajca titulu a štvrtý hráč z olympijského turnaja Belgičan Thomas Pieters a Švéd Peter Hanson. Obaja strácajú na lídra jediný úder. Delená 11. pozícia patrí jednej z hviezd turnaja Američanovi Johnovi Dalymu, ktorý zahral -3. O ďalšiu ranu späť je bývalý prvý hráč sveta Angličan Lee Westwood, ktorý dúfa, že si aj vďaka výkonu v Česku vypýta voľnú kartu do tímu Európy pre Ryder Cup.

D+D REAL Czech Masters - Day 1

Vstup do turnaja sa naopak vôbec nevydaril predvlaňajšiemu víťazovi Czech Masters Jamiemu Donaldsonovi. Walesan mal sedem bogey, jedno birdie a so šiestimi ranami nad par je až na 146. mieste. V piatok bude musieť veľmi bojovať o postup do víkendových kôl.

PRAGUE, CZECH REPUBLIC - AUGUST 18: Peter Hanson of Sweden takes his second shot on the 9th hole during day one of the D+D REAL Czech Masters at Albatross Golf Resort on August 18, 2016 in Prague, Czech Republic. (Photo by Richard Martin-Roberts/Getty Images)

Blízko katu sú z domácich hráčov Suchan a bývalý futbalový brankár Kořínek. Na dohľad majú tiež postup ich krajania Jan Cafourek, Filip Mrůzek a amatéri Šimon Zach a Jiří Zuska. Všetci zahrali +1 a sú na delenom 71. mieste.

Daly_01

D+D Real Czech Masters po 1. kole:
Vysoký Újezd pri Prahe (PAR: 72)
/Dotácia turnaja: 1 mil. eur/
1. Ryan Evans (Angl.) 66/-6, 2. Thomas Pieters (Belg.) 67/-5 a Peter Hanson (Švéd.) 67/-5, 4. Craig Lee (Škót.) 68/-4, Scott Jamieson (Škót.) 68/-4, Jeff Winther (Dán.) 68/-4, Bradley Dredge (Wal.) 68/-4, Robert Coles (Angl.) 68/-4, Graeme Storm (Angl.) 68/-4 a Robert Karlsson (Švéd.) 68/-4

-jj-

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv