Neprehliadnite

U susedov v Čechách hviezdna účasť aj trofej z Ryder Cupu

 

Tohtoročný D+D REAL Czech Masters ponúkne skutočne pozoruhodné štartovné pole. Zatiaľ ako posledný prisľúbil účasť juhoafrický golfista Rory Sabbatini, ktorý je známy predovšetkým z turnajov US PGA Tour. Spoločne s ďalšími hviezdami sa predstaví divákom už 18. augusta na Albatrosse.

Rory_01

Už skôr svoju účasť potvrdili Lee Westwood, John Daly a Jamie Donaldson, hlavné hviezdy turnaja. Nedávno sa k nim pripojili ďalšie veľké európske mená Matthew Fitzpatrick, Andy Sullivan a Robert Karlsson. Štyridsaťročný Sabbatini je známy ako výborný golfista aj ako kontroverzný hráč s pestrofarebným oblečením.

 

ROME, ITALY - DECEMBER 16: The Ryder Cup Trophy during the the Ryder Cup 2022 press conference at Foro Italico on December 16, 2015 in Rome, Italy. (Photo by Paolo Bruno/Getty Images) ORG XMIT: 596465877 ORIG FILE ID: 501612224


Ďalšou zaujímavosťou v súvislosti s turnajom Czech Masters je fakt, že do dejiska na Albatrosse pricestuje aj najslávnejšia golfová trofej z Ryder Cupu. Trofej určená pre víťaza tímového duelu Európa – USA bude vystavená počas turnaja D+D REAL Czech Masters na Albatrosse od piatku 19. augusta do soboty 20. augusta, pričom diváci si ju budú môcť prezriv turnajovej dedinke Albatross Golf Resortu.

-jj-

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv