Neprehliadnite

Mickelson (zatiaľ) v Pinehurste nedostal „tee time“

 

PGA: WGC - Cadillac Championship-Second RoundPhil Mickelson a zvyšok golfistov hrajú tento týždeň turnaj US PGA Tour v Charlotte, asi 160 km od Pinehurstu, kde sa bude v júni konať US Open. Napriek tomu však Američan „Lefty“ dejisko druhého major turnaja v sezóne zatiaľ neotestuje, pretože sa mu  nepodarilo z viacerých pokusov ani raz rezervovať „tee time“.

“Snažil som sa nájsť nejaký termín trikrát doteraz a ihrisko bolo trikrát vybukované.  Takže skutočne neviem, kedy sa AP US OPEN PREVIEW GOLF S GLF USA NCtam dostanem. Snažil som sa, ale je to plné. Tam  býva tristo ľudí na ihrisku. Oni ma tam len tak nepustia,“ skonštatoval ľavoruký golfista Mickelson, ktorý plánuje do Pinehurstu zavítať jeden-dva týždne pred major turnajom.

Keď sa naposledy US Open uskutočnil v Pinehurste v roku 2005, tak sa nečakaným víťazom stal Michael Cambpell z Nového Zélandu. Na rovnakom ihrisku sa konal US Open aj v sezóne 1999 a vtedy skončil Mickelson druhý za Payne Stewartom. Pre „Leftyho“ to bolo prvé z jeho šiestich druhých miest na tomto šampionáte.

-JJ-

 

 
 
 

0 Komentáre

 

Môžete napísať komentár ako prvý.

 

Zanechajte komentár

 

Musíte byť prihlásený, aby ste mohli zanechať komentár

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv