Neprehliadnite

Lampiónový „Péčko“ Cup

 

Druhú novembrovú sobotu oficiálne ukončili sezónu 2017 v Golfovom klube Agama. Členovia klubu a ďalší účastníci podujatia, ktorých bolo celkovo 21, si za prívetivého počasia zahrali turnaj pod názvom – Lampionový “Péčko” Cup. Hrací formát bol texas scramble dvojíc na 18 jamiek, pričom každý hráč odohral celé ihrisko len jednou palicou.

Víťazstvo si vybojovalo duo Janka Drgoňová – Daniel Drgoňa, za nimi skončili Marta Kožáriková s Lacom Roskošom a tretiu priečku obsadili Andrej Gajdoš a Ján Žuchovský. V súťaži „Nearest to the pin“ prekvapujúco po turnaji nebol zapísaný nikto, a tak organizátori žrebovali. Nakoniec vyhrala Klaudia Boorová. Cenu útechy- bowlingovú guľu, vyhral Dano Drgoňa.

Po turnaji už na všetkých čakala fantasticky pečená kačka s lokšami a kapustou. O 17.00 hod. sa účastníci podujatia vybrali na lampiónový sprievod, ktorý každý rok organizuje klub v spolupráci so starostom obce Štefanom Zavadinkom. Tento rok sa konal už XII. ročník, preto do Koša prišiel Martin na čierno- bielom koni.

„Aj tento rok sme pri príležitosti tohto sviatku usporiadali charitatívnu zbierku, ktorou pomáhame združeniu „Dobrý pastier“. Ďakujeme všetkým, ktorí doniesli veci pre ľudí, ktorí sa ocitli v núdzi. Po sprievode sa rozbehla v bare už tradične fantastická zábava, tentoraz sa o ňu postaral náš člen Boris Lauko s jeho kapelou Vabank. Hoci to vyzeralo všelijako, nakoniec sme zábavu prežili všetci v zdraví až do skorých ranných hodín. Barmanka Heňa prežila ranu štuplom od šampanského priamo do čela, Roman Boška prežil hod bowlingovou guľou a naše lustre v bare prežili tancovanie s Bora Bora!,“ uviedla prezidentka klubu neďaleko Bojníc Petra Dzuriková.

-jj-

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv