Neprehliadnite

Luxusné drobnosti

 

Šampanské Cattier

Ak máte radi kvalitné šampanské, kúpte si to od rodinnej firmy Cattier. Nájdete ju v dedinke Chigny-les-Roses, ktorá sa nachádza vo francúzskom regióne Montagne de Reims.

História tohto vinárstva sa datuje už od roku 1763, avšak pod svojím menom produkuje šumivý mok od roku 1918. Šampanské Cattier zaujme na prvý pohľad aj vďaka svojim nezvyklým rôznofarebným fľašiam, ktoré zdobí štítok z cínu.

Cigara Davidoff Royal

Hoci krajinou pôvodu značky Davidoff je Švajčiarsko, jej hlavným produktom sú tabakové výrobky a príslušenstvo. Zakladateľom spoločnosti orientujúcej sa na luxusný tovar bol kyjevský Žid Zino Davidoff, ktorý spoločnosť viedol až do svojej smrti v roku 1994. Okrem cigár v stálej ponuke príde Davidoff čas od času na trh s nejakou špeciálnou edíciou. A práve do tejto skupiny patria cigary Davidoff Royal Release Salomones LE 2016. Ide o neopakovateľnú edíciu pozostávajúcu z 500 boxov.


Kabelky Louis Vuitton podľa Jeffa Koonsa

V posledných rokoch značka Louis Vuitton znovu potvrdzuje svoj trvalý smer spolupráce so svetom umenia prostredníctvom kreatívnej spolupráce s vplyvnými umelcami súčasnosti. Ďalšou súčasťou tejto mozaiky sa stal Jeff Koons, ktorý ako umelec pôsobí v New Yorku.

Pre svoju kolekciu si vybral motívy zo svojho cyklu Gazing Ball, ktorý sa skladá zo série veľkoformátových ručne maľovaných reprodukcií starých majstrov – da Vinciho, Tiziana, Rubensa, Fragonarda a Van Gogha. Objavia sa na ikonických kabelkách Speedy, Keepall a Neverfull.


Hodinky Hublot Big Bang Unico Depeche Mode

Spoločnosť Hublot a svetoznáma anglická skupina Depeche Mode sa opäť raz spojili pre dobrú vec. Vďaka ich spolupráci vznikli hodinky s názvom Big Bang Unico Depeche Mode, pričom výťažok z predaja tejto limitovanej edície 250 kusov pôjde na charitu, presnejšie na najcennejšiu komoditu na svete – pitnú vodu.

Hublot a Depeche Mode spolupracujú už 7 rokov, z prechádzajúcej kampane zaplatili prívod pitnej vody pre viac ako 30 000 ľudí. Zo zisku sa financovalo 229 projektov v Nepále a Etiópii. S novou kampaňou by chceli „depešáci“ priniesť vodu až pre 50 000 osôb na celom svete.

Givenchy Gentlemen Only Absolute

Tento pánsky parfum je ideálny na večer a zostane s gentlemanom až do konca magického nočného okamihu, keď si rozviaže motýlika. Ak chcete byť absolútne najlepší, potom ste na správnej stope. Vždy elegantný, nikdy trápny, večne duchaplný, nikdy nie vysmievajúci sa, plynule zdvorilý, nikdy servilný a absolútne vášnivý…

Stelesnením gentlemana novej generácie je neodolateľný Simon Imonbaker, ktorý je tvárou Givenchy už štvrtú sezónu. Gentlemen Only Absolute je jedinečným absolútnym koktailom bergamotu a jeho kovových akcentov s trojicou teplého korenia (šafranu, muškátového orechu a škorice) a santalového dreva s náznakom zmyselnej vanilky.

Aktovka Prada

Aktovka Prada je určená na to, aby dokumenty vyzerali ostro, čisto a bez záhybu. Vo vnútri tejto „diplomatky“ sú tri úchytky pre jednoduchú organizáciu s hladkou saténovou podšívkou, ktorá zabraňuje tomu, aby sa papierové dokumenty zachytili pri zasunutí dovnútra.

Štruktúrované krížové zrná, čistý lemovaný tvar a minimálne detaily urobia správny dojem na významných pracovných stretnutiach a rokovaniach. Cena aktovky je 2 200 eur.

Tenisky Aston Martin x Hogan

Tenisky s príznačným názvom Aston Martin x Hogan vychádzajú z populárneho modelu Olympia. Vyrobené sú z kože a umelých vlákien a k dispozícii budú v štyroch farebných vyhotoveniach. Ich dizajn je inšpirovaný elegantnými líniami karosérií áut Aston Martin, ako aj ich interiérom. Obe značky spája dokonalé remeselné spracovanie s dôrazom na každý detail. Tenisky Aston Martin x Hogan boli vyrobené v limitovanej edícii 3 000 párov a už sú v predaji.

Sviečka Napoleon od Cire Trudon
V tomto prípade máme pre vás tip na štýlové spestrenie vášho bytového interiéru. Domáci priestor dokážu rozžiariť často maličkosti, ako napríklad táto sviečka od firmy Cire Trudon s podobizňou niekdajšieho legendárneho francúzskeho generála a vodcu Napoleona Bonaparteho. Sviečka kopíruje ikonický model z Francúzskeho národného múzea a stojí 120 eur.

Text Jakub Jesenski/foto archív

 

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv