Neprehliadnite

US Open – 1. kolo: Pri ihrisku spadla a zhorela vzducholoď, pilot utrpel popáleniny

 

Nečakaná dráma sa odohrala počas prvého kola US Open nielen na zelenom koberci, ale aj stovky metrov od ihriska Erin Hills. Zrútila sa tam totiž reklamná vzducholoď, ktorá na zemi začala horieť a následne explodovala. Pilot našťastie vyviazol len s popáleninami a nikomu ďalšiemu sa nič nestalo.

Pád vzducholode počas úvodnej rundy na druhom major turnaji sezóny zaznamenali nielen fanúšikovia, ale aj samotní hráči. „Môj caddy mi povedal, že to s tou vzducholoďou nevypadá dobre. Nevedel som, že išlo o pád vzducholode, všimol som si len hustý čierny dym,“ uviedol Brandt Snedeker.

„Zrovna som si týčkoval, keď som zbadal oheň. Nebolo mi dobre po tele, začal som sa z toho triasť. Bola to príšerná scéna. Nikdy som nevidel nehodu lietadla, ani vzducholodi, proste nič také. Bolo to nepríjemné, myslel som, že prerušia hru,“ okomentoval udalosť ďalší Američan Jamie Lovemark, ktorý si prvý deň zapísal skóre 69 úderov.

Vzducholoď hneď po páde zbĺkla a takmer celá zhorela. Pilot súkromného korábu, ktorý nepatril do štábu televíznych spoločností vytvárajúcich prenos, vyskočil ešte pred pádom. Život mu pravdepodobne zachránil padák, avšak napriek tomu utrpel rozsiahle popáleniny, ako uviedli zámorské médiá.

Nikomu inému sa nič nestalo. Nehodu vyšetruje Federálny úrad pre letectvo a podľa predbežných správ za pádom lode stoja technické problémy. „Je to smutné, verím, že pilot bude v poriadku. Ešte že vzducholoď nepadla medzi divákov,“ komentoval pád líder po prvom kole Američan Rickie Fowler.

-jj-

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv