Neprehliadnite

V Báči sa už tešia na nový ročník

 

Báč_05

Predstavitelia golfového klubu Welten Báč pripravili pre svojich členov v sezóne 2017 množstvo reciprocít a sériu turnajov zábavnou formou. Svoje ďalšie pokračovanie napíše aj obľúbená Seniorská túra štyroch krajín (Senior Tour of Four Countries – ST4C), ktorá nájde prechodný domov na ihriskách v Českej republike, Rakúsku, Maďarsku a Slovensku.

Báč_06

Držiteľ karty Welten môže využiť exkluzívnu spoluprácu s ihriskom Sedin Golf resort. Za doplatok 300 eur si môže trvalý a ročný člen dokúpiť plnohodnotné ročné členstvo. V celoročnom členstve je k dispozícii bezplatná hra ďalších šiestich ihriskách – Kaskáda Golf Resort Brno, Kořenec golf & ski resort, Golf Club Hluboká nad Vltavou, Pannónia Golf & Country club, Magyar Golf Club Kisoroszi a Greenfield hotel golf & spa resort Bük.

Báč_09

Už 30. apríla je na programe turnaj v dobových oblečeniach pod názvom Welten Nostalgia Cup. Ďalšie podujatie s názvom Welten nočný turnaj prebehne 23. júna. Pre členov a priaznivcov GC Welten (teda aj nečlenov) je pripravený v tejto sezóne 2. ročník Weltem Tím Tour, čo je celoročná súťaž šesťčlenných tímov. „Ako novinku pripravujeme Welten Scramle Tour. Ide o celoročnú súťaž zábavnou formou texas scramble dvojíc,“ uviedol manažér GC Welten Miroslav Mazúch.

Báč_07

Golfoví nadšenci neďaleko Bratislava pokračujú aj v tradícii túry Golf & Style Trophy s novým generálnym partnerom pod názvom Opel MaH Golf & Style Trophy 2017. V kalendári akcií zostávajú aj túra VAŠA Slovensko Cup 2017, Golf Challenge 2017 a budú organizovať aj sériu HCP turnajov s názvom Golf USA HCP. Kalendár je taktiež obohatený o celoročnú súťaž eklektik v spojení s partnerským ihriskom Sedin. Turnaje Golf USA HCP sa budú hrať predovšetkým v poobedňajších hodinách cez týždeň, prioritne vo štvrtok vo Weltene a v stredu v Sedine.

-jj-

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv