Neprehliadnite

Tohtoročný Czech Masters aj za účasti Nemca Kaymera

 

CZech_masters_05

Spoločnosť Relmost predstavila dve významné novinky turnaja D+D Real Czech Masters 2017. V turnaji zo série European Tour na prelome augusta a septembra uvidia diváci po prvý raz nemeckého hráča Martina Kaymera, pričom už skôr avizovali svoju účasť Jamie Donaldson, Lee Westwood, Darren Clarke a John Daly.

czech_masters_Kaymer

Riaditeľ medzinárodných vzťahov European Tour Ben Cowen súčasne potvrdil, že najprestížnejšia túra starého kontinentu predĺžila zmluvu s Relmostom až do roku 2023, čo predstavuje najdlhší aktuálny kontrakt. To umožní promotérovi dlhodobé zmluvy so sponzormi, pretože stabilita akcie zvyšuje ich záujem. Od roku 2019 sa prize money turnaja zvýšia najmenej o 100.000 eur.

Czech_Masters_Daly

D+D Real Czech Masters má výnimočnú pozíciu v kalendári European Tour. V tejto sezóne bude na Albatrose začínať kvalifikačné bodovanie Ryder Cupu a budúci rok bude Czech Masters predposledným turnajom kvalifikačného cyklu. Je teda jediným turnajom v kalendári, na ktorom sa bude o body do Ryder Cupu bojovať dvakrát.

CZech_masters_Clarke_2

Zástupcovia ihriska z Albatrosu predstavili novú jamku č. 16, ktorá je úplne prebudovaná. Vo všetkých ročníkoch Czech Masters bola 16. jamka divácky najsledovanejšia. Prvá oznámená cena za hole-in-one na 16. jamke bude automobil Škoda Kodiaq. Vstup na všetky hracie dni budú mať bezplatný vstup tí návštevníci, ktorí sa preukážu členskou kartou Českej golfovej federácie alebo kartou Raiffeisenbank alebo kľúčmi od vozu Škoda.

Czech_Masters_Jamie-Donaldson

-jj-

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv