Neprehliadnite

Umenie zážitku

 

Nielen v údolí Zillertal, ale v podstate v celom Rakúsku sa v ostatných rokoch dostáva do popredia využívanie miestnych zdrojov. Od medu, mlieka, masla, vajec, zeleniny a ovocia až po syry, údeniny a mäso.

publication-31

Tento trend je vlastný aj v hoteli Theresa. Kreatívny šéfkuchár Stefan Egger, inak odborník na zdravú výživu a promovaný dietológ, sa na vysokú kvalitu miestnych surovín môže spoľahnúť. Aj pri našom stretnutí zdôrazňuje, že „kvalitné jedlo sa dá pripraviť len z kvalitných surovín“. No dobre vie, že iba to nestačí. Stefan je totiž nielen gurmán, ale má aj úžasný dar zladiť zdravé a chutné. Z varenia vytvára umenie. Umenie zážitku.

publication-32

Šéf kuchyne v hoteli Theresa má však aj ďalšiu prednosť. Ako bývalý ultramaratónec, to sú tí fanatici, ktorí behajú viac ako sto kilometrov, rád poradí, kde hľadať zdroj energie či kondície. Tvrdí, že „z prírody môžeš čerpať energiu vtedy, ak si s ňou v súlade“. A po kulinárskom zážitku na vás čaká ešte povestná čerešnička na šľahačke. Šarmantná Theresa Egger, jedna z najlepších rakúskych someliérov, vás zavedie do ušľachtilého sveta skvelých bielych, ružových i červených vín.

publication-33

P. S.

Novinkou, ktorá priamo nadväzuje na zdravú kuchyňu Stefana Eggera, je tzv. metabolic balance program. Je to komplexný program na úpravu metabolizmu a stratu hmotnosti bez vedľajších účinkov, akými je hladovanie, strata svaloviny, jo-jo efekt a podobne. Podstatou je osobný stravovací plán. Počas týždenného pobytu prejdete detoxikáciou, školením o stravovaní a športovými aktivitami, ušitými na mieru každého klienta.

Víno je moja vášeň, moja radosť. S nadšením očarujem našich hostí a priateľov vybranými vínami a vťahujem ich do sveta zážitkov.“

Theresa Egger

publication-30

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv