Neprehliadnite

Nelly Kordová s kartou na LPGA Tour

 

Nelly_05

V najprestížnejšej ženskej golfovej sérii LPGA Tour budú v novej sezóne štartovať už dve hráčky s priezviskom Kordová. Ku skúsenejšej Jessice sa totiž pridala sestra Nelly, ktorá sa kvalifikovala medzi elitu vďaka šiestemu miestu na záverečnom turnaji Symetra Tour, čo ju posunulo do Top 10 vo finančnom rebríčku.

Nelly_01

Pre mnohých je 18-ročná Nelly ešte väčším talentom, než o päť rokov staršia Jessica. Tá sa paradoxne tiež dostala na LPGA vo svojich osemnástich rokoch, pričom dnes už má na svojom konte štyri profesionálny tituly na tomto okruhu.

Nelly_06

Svoje prvé víťazstvo medzi profesionálkami si však v tomto roku zaknihovala aj mladšia z dcér bývalého československého tenistu Petra Kordu, ktorá ovládla Sioux Falls GreatLIFE Challenge. Tým výrazne vykročila ku karte na okruhu LPGA, posledný krok urobila na turnaji Symetra Tour Championship.

Nelly_03

Pred záverečným turnajom totiž Nelly medzi najlepšími desiatimi hráčkami finančného rebríčka nebola. Vďaka delenému šiestemu miestu si ale pripísala potrebných 6224 dolárov a posunula sa na deviate miesto. Celkovo si vo svojej premiérovej profesionálnej sezóne zarobila 70.129 dolárov (63.876 eur).

-jj-

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv