Neprehliadnite

European Tour predstaví vo februári v Perthe World Super 6

 

Na European Tour sa chystá zaujímavé oživenie. V polovici februára 2017 predstaví nový formát golfových turnajov pod názvom World Super 6. Hrať sa bude v rámci európskej túry v austrálskom Perthu.

European-tour

Celý názov turnaja znie World Super 6 Perth a až do tretieho kola nepôjde o nič nové. Plné štartovné pole rozdelí po druhom kole kat. Po treťom však príde ďalší pre 24 najlepších. Tí sa potom v nedeľu stretnú v špeciálnej vyraďovacej šesťjamkovej jamkovke o titul! Finálové kolo tak bude v znamení pavúka, v ktorom budú hráči postupovať až do veľkého finále.

pertha_01

Pokiaľ bude po šiestich jamkách akéhokoľvek zápasu skóre nerozhodné, na radu príde špeciálne vytvorená 90-metrová jamka využívajúca grín osemnástky. Keď nerozhodne ani tá, vrátia sa hráči znovu na jej týčko a stretnú sa v súťaži The nearest to the pin. Kto skončí svojou prvou ranou bližšie k jamke, postupuje ďalej, v prípade finále vyhráva celý turnaj.

Perth_02

Či sa nová podoba golfového turnaja presunie aj za hranice Austrálie, ukáže až čas. Zatiaľ sa ale bude konať výhradne v Lake Karrinyup Country Clube a to konkrétne od 16. do 19. februára budúceho roku.

-jj-

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv