Neprehliadnite

Prístav pokojných vôd

 

Monumentálny hotel Titanic Deluxe ponúka svojim hosťom prepych a dokonalé zázemie s bezprostredným kontaktom na okolité golfové ihriská.
Text Martin Pavlík / foto archív

Hotel Titanic Deluxe v Beleku otvorili pred dvoma rokmi a patrí k nemu aj priľahlé golfové ihrisko s dvadsiatimi siedmimi jamkami. To môžete vidieť aj z okna hotelovej izby. Ideálna poloha a ideálna kombinácia. Dobrou správou je, že ani po návrate z fervejí a grínov vám nuda nehrozí.

Titanic_Deluxe_Belek-Multimedia-General-Titanic_Deluxe_Belek_General_View_2

Komplexný

Hotel pôsobí veľmi hodnotne, napriek skôr klasicistickému štýlu ponúka všetky moderné technológie. Vzhľadom na nedávne otvorenie je stále svieži, hodnotný exteriér hotela sa prenáša aj do jeho vnútra. Priestory majú vysoké stropy a celkovo sú veľmi vzdušné. Nemôže to byť inak, veď jeho 594 izieb pojme vyše tisíc hostí. O ich pohodlie počas stravovania sa stará veľkolepá reštaurácia, rozdelená do niekoľkých sál, a bohatý bufet.

Titanic_Deluxe_Belek-Multimedia-General-Titanic_Deluxe_Belek_General_View_1

Ten sa skladá z všelijakých dobrôt od šalátov až po dezerty, pričom mnohé jedlá pripravujú kuchári priamo pred vašimi očami. Okrem toho máte k dispozícii á la cart reštaurácie, kaviarne a niekoľko tematicky zameraných denných a nočných barov. Mladšie ročníky si prídu na svoje v herni s rôznymi atrakciami. Ak by ste potrebovali niečo dokúpiť či príbuzným ste sľúbili suvenír, myslelo sa aj na to.

Titanic_Deluxe_Belek-Multimedia-General-Titanic_Deluxe_Belek_Airview_3

Kúpele

Tie pravé turecké, teda, aby som bol úprimný, aj turecké. Predsa len, značnú časť klientely tvoria hostia z Európy, prípadne Ázie, takže hotel možno zaradiť medzi tie s globálnou ponukou. Turecké kúpele v hoteli Titanic Deluxe patria do komplexu BeFINE SPA a návštevníkom doprajú skutočný zážitok. Obrovské množstvo najkvalitnejších povrchových materiálov, mramoru a travertínu vás doslova šokuje. Šesť mohutných stĺpov a dve samostatné komory vás vtiahnu do príbehov exotického Orientu a vy sa môžete nechať unášať v čase.

Titanic_Deluxe_Belek-Multimedia-spa-Titanic_Deluxe_Belek_Be_Fine_Spa_3

Keramické obklady dotvárajú dokonalý dojem, ich maľby, približujúce stredoveké výjavy, boli vytvorené špeciálne pre tento priestor. Tri samostatné, uzatvorené miestnosti s názvom Valide Sultan ponúkajú hosťom väčšie súkromie. Sú dekorované bazénom s horúcou vodou v tvare hlavy leva, masážnym stolom, pričom celým priestorom sa nesie dotyk tak rímskej, ako aj osmanskej architektonickej školy.

Titanic_Deluxe_Belek-Multimedia-spa-Titanic_Deluxe_Belek_Be_Fine_Spa_5

Sú vykurované rovnakým systémom ako kúpele tej doby. Po chvíľach uvoľnenia v kúpeľoch príde vhod zopár minút relaxu v miestnosti so špeciálne dekorovaným bazénom v tvare hviezdy a typickým dizajnovým jazykom z čias Osmanskej ríše. Naplní vás pokojom a energiou, celá zóna je vyhrievaná podlahou. Tekutiny doplňte vo vitamínovom bare, kde podávajú horúce i studené nápoje.

Titanic_Deluxe_Belek-Multimedia-spa-Titanic_Deluxe_Belek_Be_Fine_Spa_1

Vodný svet

Celá oddychová zóna BeFINE SPA sa rozprestiera na viac ako 13 000 štvorcových metroch. Jej súčasťou sú nielen spomínané kúpele, ale množstvo bazénov, vodných atrakcií, sáun a plnohodnotne vybavenej posilňovne. Dotyk energie vody v spojení s chuťou exotického východu môžete cítiť všetkými zmyslami. Všetko je pripravené pre dokonalú spokojnosť hostí.

Titanic_Deluxe_Belek-Multimedia-pool_and_beach-Titanic_Deluxe_Belek_Aquapark_2

Hotel, situovaný medzi píniami, ponúka bazénové radosti pre celú rodinu. Nechýba bazén so slanou vodou, vírivky, padajúca voda, kĺzačky, tobogany, bazény s rôznou teplotou, pod holým nebom alebo pod strechou. Olympijský bazén je vyhrievaný aj v zime, a tak môžete trénovať počas celého roka. Skutočná vodná zábava pre návštevníkov každého veku je teda zaručená.

Titanic_Deluxe_Belek-Multimedia-pool_and_beach-Titanic_Deluxe_Belek_Aquapark_3

Pláž

Čo by to bola za riviéra, keby nemala poriadnu pláž. Hotel Titanic Deluxe disponuje vlastnou plážou dlhou tisíc metrov a dostanete sa k nej vďaka vodnému taxíku. Ten premáva po pokojnej rieke vlniacej sa popri hoteli. Pár minút romantickej plavby a ocitnete sa na pobreží Stredozemného mora. Alebo sa pokojne prejdite. Z hotela je to na pláž približne jeden a pol kilometra. Potom môže nasledovať nekonečné slnenie, teplý piesok a upokojujúci šum vĺn. Všetko potrebné pre dokonalú dovolenku. V spojení s kvalitným servisom je zážitok nezabudnuteľný.

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv