Neprehliadnite

Podporoval Mickelson nelegálne stávky?

 

Lefty_02

Americkému golfistovi Philovi Mickelsonovi hrozí podľa zámorských médií vážny problém. Podľa televíznej stanici ESPN údajne z „Leftyho“ konta putovali takmer tri milióny dolárov na adresu Grega Silveiru, ktorý sa neskôr priznal k praniu špinavých peňazí a nelegálnym stávkam. Podľa ESPN previedol Mickelson na 56-ročného Silveiru z kalifornskej La Quinty čiastku 2,75 milióna dolárov. Silveira sa neskôr priznal k trom federálnym zločinom, za čo mu údajne hrozí trest väzenia až vo výške 60 rokov. S/dny proces prebehne 5. októbra, ale všeobecne sa očakáva nižší trest.

Lefty_03

Mickelson ani jeho právny zástupcovia, rovnako ako vedenie zámorskej US PGA Tour, sa ku správe nevyjadrili. Najúspešnejší ľavoruký golfista súčasnosti pritom patrí medzi najlepšie zarábajúcich hráčov na svete. V roku 2014 dosiahli jeho príjmy zhruba čiastku 51 miliónov dolárov. V správe sa ďalej uvádza aj to, že Mickelson nebol obvinený zo žiadneho trestného činu ani nie je predmetom vyšetrovania. Ale faktom je, že z jeho účtu bola prevedená spomínaná lukratívna čiastka na jednotlivca, teda Silveiru, ktorý pomáhal nemenovanému klientovi pri ilegálnych stávkach medzi februárom 2010 a februárom 2013.

Lefty_05

Mickelsonova slabosť pre stávkovanie nie je žiadnou novinkou. Často pripomínaná je jeho predsezónna stávka v kurze 22:1na Baltimore Ravens, že v roku 2000 vyhrajú Super Bowl. Ravens potom skutočne po prvý raz v histórii Super Bowl vyhrali. V roku 2014 sa Mickelsonove meno objavilo aj v spojitosti s federálnym vyšetrovaním iných nedovolených stávok, v ktorých figurovali aj miliardár Carl Icahn a známy športový gambler Billy Waters.

-JJ-

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv