Neprehliadnite

McGinley privíta v máji v rezorte PGA Catalunya Špeciálnych olympionikov

 

golf_02

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Celebrity a golfoví nadšenci sa spoločne zúčastnia na podujatí v španielskom golfovom rezorte číslo jedna, aby pomohli vyzbierať finančné prostriedky pre ľudí s duševnou zaostalosťou. Stane sa tak 18. mája na ihrisku Stadium v PGA Catalunya Resorte.

golf_01

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Oficiálnym hostiteľom bude kapitán víťazného európskeho rydercupového tímu z minulého roku Paul McGinley. Výťažok z podujatia pôjde na podporu Special Olympics, čo je najväčšia svetová športová organizácia, ktorá podporuje deti a dospelých s mentálnym postihnutím.

SO_01

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

„Som šťastný, že môžem byť partnerom pre Special Olympics, organizáciu, ktorá pomocou športu pomáha ľuďom meniť život. Som veľkým podporovateľom tohto úsilia o zvyšovanie povedomia o talente a schopnostiach mentálne zaostalých ľudí a ich snahe dosiahnuť maximálny športový potenciál. Dúfam, že si to v kvalitnom španielskom rezorte užijú. Verím, že to bude vzrušujúce súperenie,“ uviedol McGinley.

-JJ-

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv