Neprehliadnite

Allenbyho v Honolulu okradli a uniesli

 

allenTrpké spomienky na Havajské ostrovy bude mať zrejme do konca svojho života Robert Allenby. Austrálsky golfista počas turnaja najvyššej americkej série PGA Tour v Honolulu sa stal obeťou zlodejov. V piatok večer, keď pre neho po neúspešných dvoch kolách akcia skončila, ho pri odchode z baru niekto prepadol, okradol a autom odviezol niekoľko kilometrov ďaleko do parku.

Záležitosť skončila pre špičkového hráča celkom dobre. S pomocou miestneho občana sa dostal do svojho hotela a svoj prípad mohol nahlásiť polícii. Štyridsaťtriročný Allenby si na incident ani nepamätá, AllenbyBruiseszlodeji mu vzali peňaženku s kreditnou kartou a mobilný telefón. „Mám odretú tvár, som v šoku, ale inak celkom OK. Len ma všetko bolí a som rád, že žijem,“ povedal austrálsky golfista a víťaz štyroch turnajov US PGA Tour pre agentúru AP.

Keď Allenby neprešiel na Havaji katom, v piatok večer išiel do baru na pláži Waikiki so svojim kedíkom a priateľom z Austrálie. Po zaplatení sa rozdelili. „Bezdomovkyňa v parku vypovedala, že videla, keď ma vyhodili z kufru auta. Nejaký muž, údajne bývalý voják, zaplatil taxi, aby ma odviezol späť do hotelu. Odtiaľ som zavolal políciu,“ opísal Allenby, ktorý miesto nedeľňajšieho odletu vypovedal na FBI.

-JJ-

 

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv