Neprehliadnite

Krokodíl zabil zberača loptičiek

 

van der sandtK tragickej udalosti došlo v juhoafrickom Skukuza Golf Clube. Dvadsaťdeväťročný Jacques van der Sandt sa pokúsil z miestneho jazera Panic vyloviť niekoľko loptičiek, pričom ho zabil jeden z krokodílov, ktorí v jazere žijú.
K fatálnemu kontaktu došlo v Národnom parku Kruger, vo ktorom okrem iného pracujú obaja rodičia tragicky zosnulého mladíka. Krokodíl ho počas jeho pokusu vyloviť z jazera golfové loptičky stiahol pod vodu a jeho telo potom našli až druhý deň ráno so stopami po tesákoch ako na chrbte, tak na hrudi. Telo obete však inak nebolo zohavené.

Policajti prezradili, že obeť bola v čase aligátorovho útoku vo vode zhruba po pás. Loptičky pritom hľadal našlapovaním holými nohami. Stalo sa tak na deviate jamke, ktorá sa tiahne okolo jazera. Podľa hovorcu miestnej polície sa van der Sandt stavil so svojim spoluhráčom z flajtu o to, komu sa podarí z vody vytiahnuť viac loptičiek. Celá situácia je o to bizarnejšia, že van der Sandt bol skúseným morským potápačom a s krokodílom už v minulosti prišiel do kontaktu.

-JJ-

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv