Neprehliadnite

European Tour: Rory McIlroy hráčom roka 2014

 

Rory McIlroy získal do svojej zbierky ďalšie prestížne ocenenie. Dvadsaťpäťročného Severného Íra vyhlásili za hráča roku na European Tour, čo sa mu podarilo po druhý raz za roryposledné tri roky. Rodák z Holywoodu má za sebou pozoruhdnú sezónu ozdobenú aj ziskom dvoch majorov.

Okrem triumfov na júnovom British Open a augustovom US PGA Championship, vyhral medzitým aj na WGC-Bridgestone Invitational. Do roku 2014 vstúpil prvenstvom na BMW PGA Championship v anglickom Wentworthe. Vďaka vydarenej sezóne sa opäť vrátil na post sveovej jednotky, kde vystriedal Austrálčana Adama Scotta. Navyše, v škótskom Gleneagles prispel tromi bodmi k triumfu európskeho tímu v Ryder Cupe nad USA.

„Byť vyhlásený hráčom roka European Tour už po druhý raz, to je pre mňa obrovská česť a vec, na ktorú som nesmierne hrdý. Aj keby som vyhral len jeden z týchto turnajov, bol by to pre mňa dobrý rok. Ale vyhrať všetky štyri, byť prvý v Race to Dubai a byť súčasťou fantastického víťazstva Európy na Ryder Cupe, to znamená, že išlo o skvelý rok,“ komentoval McIlroy zisk ďalšej trofeje.

-JJ-

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv