Neprehliadnite

LIV Golf: Víťazný scenár posledného turnaja v Džidde písal Koepka

 

Americký golfista Brooks Koepka vyhral záverečný turnaj prvého ročníka nového seriálu LIV Golf v Džidde. Zámorský borec zinkasoval 4 milióny USD.

Víťaz štyroch majorov vybojoval premiérovú výhru v lukratívnej osemmdielnej sérii až na tretej dodatočnej jamke v rozstrele s krajanom Petrom Uihleinom. Dvojnásobný šampión US Open (2017 a 2018) a PGA Championship (2018 a 2019) sa v posledných rokoch trápil s opakovanými zraneniami.

„Dva roky som sa príliš nebavil. Bola to dlhá cesta, dokonca som si hovoril, či moja kariéra neskončila,“ uviedol Koepka. Dustin Johnson, ktorý mal už pred záverečným turnajom isté víťazstvo v celkovom hodnotení a prémiu 18 miliónov USD, zakončil sezónu 6. miesto so stratou dvoch úderov na víťaza.

Kontroverzný seriál so saudsko-arabským kapitálom uzatvorí premiérovú sezónu, ktorá vzbudila v golfovom svete veľké pozdvihnutie a rozkol s tradičnou PGA Tour, na konci októbra. Na programe bude tímová súťaž na ihrisku Trump National Doral Golf Club v Miami. Tucet družstiev zabojuje o prémiu 50 mil. USD.

-jj-

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv