Neprehliadnite

LIV Golf Series: Druhý hráč sveta Smith ukázal chrbát PGA Tour

 

Druhý hráč svetového rebríčka Cameron Smith sa stal zatiaľ najväčším esom súčasného golfu, ktoré odchádza po skončení sezóny PGA Tour do novej série LIV Golf.

Angažovanie šampióna nedávneho 150. ročníka The Open, o ktorom sa už niekoľko týždňov špekulovalo, dnes oznámili zástupcovia lukratívneho seriálu financovaného zo Saudskej Arábie spolu s menami ďalších hráčov. Dvadsaťdeväťročný Uastrálčan v tejto sezóne na zámorskom okruhu ovládol prestížny The Players Championship a na British Open získal prvý major titul.

Ku špekuláciám ohľadne prestupu do kritizovaného seriálu, za ktorý podľa britských médií len za podpis kontraktu zinkasuje 100 miliónov USD, sa doteraz držal na uzde a k tejto háklivej téme sa v podstate vôbec nevyjadroval. Po dokončení sezóny na PGA Tour a konečnom 20. mieste v hodnotení FedEx Cupu ale Smith na tradičnom okruhu skončil.


V seriáli LIV Golf by sa mal po prvý raz predstaviť na turnaji v Bostone, ktorý začne 2. marca. Spolu s ním do novej kontroverznej série, ktorá na ôsmich tohtoročných turnajoch hráčom vyplatí odmeny vo výške 255 miliónov USD, zamierili podľa informácií LIV Golf ďalší Austrálčan Marc Leishman, Joaquín Niemann z Chile, Anirban Lahiri z Indie a Američania Harold Varner III a Cameron Tringale.

-jj-

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv