Neprehliadnite

Boyd Quaich Memorial: Slovák Ružek v St. Andrews jedenásty

 

Štyrmi vyrovnanými rundami (71+72+71+72) sa prezentoval slovenský golfista Lukáš Ružek na turnaji Boyd Quaich Memorial v škótskom St. Andrews. Študentovi Durham Univesrity  to napokon stačilo jedenástu priečku.

Prestížny medzinárodný turnaj sa hrá na ihriskách legendárneho St. Andrews Links. Je to záležitosť len pre pozvaných univerzitných golfistov a Ružek medzi nimi nechýbal. Univerzitný ívent organizujú od roku 1946 na počesť bratov Quentina a Anthonyho Boydovcov, študentov a golfistov z University of St. Andrews, ktorí sa stali obeťami II. svetovej vojny.  Každá univerzita môže vyslať svojich dvoch najlepších golfistov. Hráči môžu počas turnaja využívať šatne v prestížnom R&A Clubhouse, čo je obrovské privilégium a špecialita turnaja Boyd Quaich Memorial.

Tento rok sa hralo sa prezentovalo na turnaji  Boyd Quaich Memorial 72 golfistov z 33 univerzít z celého sveta. Hrali sa štyri kolá, dve na New Course a dve na Old Course. A to všetko len pár  dní po skončení jubilejného 150. ročníka The Open Championship. Podujatie sa započítava aj do svetového rebríčka amatérskeho golfu (WAGR).  Ružek plnil funkciu kapitána prvého golfového tímu Durham University. Bez problémov sa dostal medzi 30 najlepších hráčov, ktorí prešli katom a napokon skončil najvyššie spomedzi hráčov z anglických univerzít.

-jj-, zdroj a foto: skga

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv