Neprehliadnite

Tri novinky v Dunakiliti vrátane ihriska a prevádzkovateľa

 

Golfový rezort v Dunakiliti sa síce nachádza na území Maďarska, ale patrí k obľúbeným destináciám slovenských hráčov z okolia Bratislavy. Sezóna je aj tam v plnom prúde a čakajú na vás aj novinky.

Už pred dvomi dekádami bolo Dunakiliti vychyteným rezortom na tréningy odpalov nielen pre golfových nadšencov z nášho hlavného mesta, ktorí tužili po zmene. Ihrisko malo renomé športovo a technicky menej náročného rezortu, pričom slúžilo najmä na udržanie golfovej kondície. To však dnes už úplne neplatí.

Krásny areál s replikou barokového kaštieľa s 9-jamkovým ihriskom, výborná dostupnosť z Bratislavy (asi 20 km) a čaro severomaďarského vidieka lákajú do Dunakiliti množstvo slovenských i zahraničných golfistov. Od roku 2005 zažívalo boom, no postupne jeho hviezda pohasínala. V okolí Bratislavy vyrástlo niekoľko nových ihrísk, ktoré pritiahli pozornosť hráčov.

V čase prvej vlny korona krízy ho prevzali noví prevádzkovatelia. Obmedzenia voľne cestovať a stretávať sa využili na zásadnú revitalizáciu a tak má golf v Dunakiliti tri novinky:
– nových prevádzkovateľov
– nový klub Full Swing Golf Club
– nové ihrisko

Od jarnej sezóny 2022 opäť víta fanúšikov tejto hry. Rekonštrukciou prešiel club house, nový je závlahový systém, podložky na odpaliskách, info tabule, vymenený bol piesok v bunkroch, obnovili sa greeny a fairwaye. To zvýšilo nielen kvalitu, ale aj obtiažnosť ihriska, ktoré vyžaduje presnejšiu a sústredenejšiu hru.

Ihrisko parkového typu s parom 32 tvorí päť 4-parových a štyri 3-parové jamky. Jeho súčasťou sú aj 290 m dlhý driving range, chipping area, putting green, a pod. V rámci služieb tu funguje požičovňa výstroja, golfová akadémia, či club house s príjemným občerstvením.

Rezort v Dunakiliti poskytuje kvalitné zázemie nielen skúseným hráčom, ale kladie si za cieľ aj rozvoj golfových začiatočníkov a nových záujemcom. Full Swing Golf Club je členom SKGA a organizuje golfový život so všetkým, čo k nemu patrí – turnaje, tréningové plochy, golfová škola so skúsenými lektormi, a pod.

Na svoje si tu prídu fanúšikovia rýchlej hry, ale jednotlivci či skupiny, ktorí si chcú svoj teetime patrične užiť. To môžu za zvýhodnenú cenu. Green fee v začatej sezóne stojí 340 Eur bez vedenia HCP, pre seniorov 60 + 240 Eur bez vedenia HCP.

Fee platí do 28. februára.2023 a vhodná geografická poloha ihriska s priaznivým počasím umožňujú do neskorej jesene, resp. aj v zimných mesiacoch. Naozaj vydarená replika honosného barokového kaštieľa Princess Palace ponúka ubytovanie v 21 luxusných izbách, preto je tento rezort vhodný aj pre firemnú klientelu, napr. na zorganizovanie eventu spojeného s golfom.

jj-, princesspalace.eu.. skga

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv