Neprehliadnite

European Young Masters: Slováci v druhej desiatke

 

Mladí slovenskí reprezentanti do 16 rokov v zložení Adam Benčík, Laura Pancurák, Laura Póšová a Tomáš Šmiček ml. obsadili na European Young Masters 2022 konečné 20. miesto. Európsky titul putuje k našim českým susedom.   

Vo fínskom rezorte Linna Golf neďaleko Hämeenlinny sa na 27. ročníku European Young Masters predstavilo celkovo 116 hráčok z 29 krajín. Hodnotili sa tímy, pričom do tímovej súťaže sa rátajú tri najlepšie výsledky, ale aj kategória jednotlivcov. Slovenský tím figuroval po prvom kole na 16. mieste s dvanástimi ranami nad par.

Benčík bol priebežne na delenom 19. mieste s jednou ranou nad par, Šmiček ml. zahral tri rany nad par a delil sa o 25. pozíciu. Laura Pancurák okupoval po prvej runde ôsmimi ranami nad par delenú 40. priečku. Laura Póšová zahrala dvanásť rán nad par a patrila jej delená 46. pozícia. Po finálovom dejstve na European Young Masters 2022 napokon slovenský tím uzavrel svoju bilanciu na celkovom skóre +44.

Medzi jednotlivcami bol z našich najvyššie Šmiček (75+77+73), ktorý si so skóre +9 vybojoval delené 22. miesto. Benčík delil 26. miesto s 10 ranami nad par (73+7+76). Z našich dievčat skončila najlepšie Laura Pancurák, delila sa o 47. miesto, skóre +32. Laura Póšová skončila o pár miest nižšie, patrí jej 50. pozícia a skóre +35. Mladí českí golfisti  v zložení Louis Klein, Jakub Janda, Kristina Lebová a Tiphani Knight ovládli turnaj s celkovým skóre -9 pred Španielskom a bronzovým tímom Talianska.

-jj-, skga

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv