Neprehliadnite

Big Green Egg: Teťák exceloval v Nemecku, atakoval svoj rekord

 

Po neúspechu v Rakúsku si vylepšil renomé slovenský golfista Tadeáš Teťák v Nemecku. Na ívente Big Green Egg dlho atakoval víťaza, aby napokon skončil 28. Pre Teddyho je to druhý najlepší výsledok v kariére!

Slovenský mladík začiatkom mesiaca zakopol na podujatí Euram Bank Open z z kalendára Challenge Tour, kde neprešiel katom do finálových kôl. Drobné zaváhanie si však Teťák vykompenzoval už na ďalšom turnaji v mestečku Neuburg an der Donau, kde nezvládol podľa svojich predstáv len štvrté kolo. Náš nádejný golfista pó prvom dejstve na ihrisku Wittelsbacher Golfclubu dokonca viedol.

„Som veľmi spokojný s tým, ako som dnes hral,“ povedal Teťák, ktorý sa v druhom kole dostal do flajtu s so Španielom Victorom Garciom Brotom a Nemcom Timom Wiedemeyerom. V druhom kole obišiel Teťák ihrisko na turnaji Big Green Egg v pare, čo mu stačilo na štvrtú priečku.  „Teddy“ mal po polovici turnaja v skórkarte deväť úderov pod par. Po 3. kole bol slovenský borec stále v Top 5, pričom na španielskeho lídra Alejandra del Reya strácal päť úderov.

Záverečné kolo na Big Green Egg však Teťákovi nevyšlo a zaznamenal prepad  o 23 miest na konečnú 28. priečku s bilanciou šesť úderov pod par. Vo 4. kole zahral náš golfista tri bogey, jedno double bogey a dvakrát birdie, čo bol  jeho najhorší výsledok zo všetkých kôl (64+71+72+75). Turnaj vyhral Španiel Alejandro del Rey, ktorý o svojom triumfe rozhodol na druhej jamke v play-off.

-jj-, skga

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv