Neprehliadnite

US Open: Woods nebude štartovať, myslí na The Open

 

Hviezdny Tiger Woods sa nezúčastní budúci týždeň na major turnaji US Open. Americký borec sa po nedávnom návrate na gríny od vlaňajšej vážnej autonehody, necíti byť „ready“ a fit.

Zámorský golfista však súčasne prezradil, že počíta so svojim štartom na jubilejnom 150. ročníku British Open. Woods sa v tejto sezóne vrátil do súťažného kolotoča po štrnásťmesačnej vynútenej pauze pri aprílovom US Masters. V Augusta National po vydarenom úvode obsadil 47. miesto.

Pri štarte na ďalšom major ívente v máji na PGA Championship ale po treťom kole odstúpil pre bolesti vôbec po prvý raz v profesionálne kariére z turnaja elitnej kategórie. „Moje telo potrebuje viac času, aby zosilnelo natoľko, aby golf na majore zvládlo,“ vysvetlil Woods.

Woods na sociálnej sieti svoju absenciu na US Pen ozrejmil: „Dúfam a súčasne plánujem, že budem pripravený hrať v Írsku na JP McManus Pro-Am (pozn.- dvojdenná akcia na začiatku júla) a potom na The Open budúci mesiac. Teším sa, že budem zase pri tom,“ dodal pätnásťnásobný major šampión.

Slávny a najstarší major turnaj v histórii – British Open v škótskom golfovom svätostánku St. Andrews odštartuje 14. júla, dejiskom majoru US Open bude od budúceho štvrtka Brookline v americkom  štáte Massachusetts.

-jj-

   

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv