Neprehliadnite

PGA Championship: Woods aj DeChambeau chcú štartovať

 

Na druhom major turnaji sezóny PGA Championship by mali štartovať aj dvaja hviezdni Američania Tiger Woods a Bryson DeChambeau. Víťaz 15 majorov Woods po vlaňajšej operácii nohy a návrate na US Masters trénuje na ihrisku v Tulse.

Woods uviedol, že je ešte silnejší než pred mesiacom v Augusta National, kde bojoval o zelené sako. Bombardér s bekovkou  De Chambeau se vracia do hry  po operácii zápästia. „Od US Masters som o dosť silnejší. Po Masters bol pondelok hrozný, nič som nerobil, až v utorok som sa mohol vrátiť do práce,“ priznal 46-ročný Woods, ktorý vlani vo februári pri autonehode takmer prišiel o nohu.

Úvodný major sezóny v Auguste začal Woods až nečakane dobre a po prvom dejstve bol desiaty, postupne sa prepadol na konečné 47. miesto. Na zozname účastníkov druhého majoru roku je aj ďalší nedávny maród DeChambeau. V polovici apríla podstúpil chirurgický zákrok na ruke, pretože si zlomil kostičku v zápästí pri stolnom tenise.

Päť týždňov po svojom sľubnom návrate na US Masters Woods hovorí o triumfe na major ívente PGA Championship, ktorý sa bude hrať v Tulse od štvrtka. Hlavným favoritom však bude v Oklahome víťaz z Augusty a svetová jednotka Scottie Scheffler.

„Cítim, že na to rozhodne mám. Len musím odviesť svoju prácu. Budem pripravený,“ povedal Woods, ktorý má vo flajte znovuzrodeného krajana Jordana Spietha a Roryho McIlroya z Severného Írska. „Od Masters som zosilnel, ale stále je pre mňa náročná dlhá chôdza,“ dodal golfista, ktorý má na konte rekordných 82 titulov na PGA Tour rovnako ako legendárny Sam Snead.

-jj-

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv