Neprehliadnite

Šéf DP World Tour varoval pred lukratívnymi turnajmi

 

Svet sa mení a ten golfový nie je výnimkou. Pre bývalú European Tour a DP World Tour sa rodí vážna konkurencia. Saudskoarabskí investori založili konkurenčnú série LIV Golf Invitational a preto šéf DP World Tour Keitha Pelleyho vyzval v dopise svojich členov k lojalite.

Spomínaný dopis reaguje na snahy niektorých profesionálnych hráčov uvoľniť sa na prvý turnaj LIV Golf Series, ktorý sa hrá v júni v Centurion Golf Clube pri Londýne, čo je paradoxne aj neďaleko sídla DP World Tour vo Wentworthe. „Protichodné turnaje, akokoľvek lákavé sa vám môžu potenciálne ohroziť  naše úsilie a môže výrazne poškodiť renomé našej túry v krátkodobom aj dlhodobom horizonte. Prosím, majte tento širší pohľad na vec aj naďalej na pamäti,“ napísal Pelley.

Pelley zároveň upozornil na to, že niektoré akcie LIV Golf idú termínovo proti renomovaným a tradičným európskym turnajom ako sú Irish Open, Italian Open a Open de Espaňa. Medzi hráčmi, ktorí už podali žiadosť na úvodný turnaj LIV Golf v Londýne, sú aj úspešní profesionáli. Séria LIV Golf Invitational bude pozostávať z ôsmich turnajov so 48 hráčmi v tímovom koncepte s prize money v hodnote 25 miliónov dolárov. Po turnaji v Londýne sa ďalšie štyri akcie odohrajú v USA.

-jj-

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv