Neprehliadnite

Mexico Open: Murray a Na vykopali opäť vojnovú sekeru

 

Všetko nasvedčuje tomu že profesionálni golfisti Grayson Murray a Kevin Na ešte stále „nepredýchali“ svoje staré spory a konflikty. Najnovšie medzi nimi došlo takmer k fyzickému kontaktu na cvičnej lúke pred turnajom Mexico Open. 

Konflikt vo Vidante na driving range bol v podstate pokračovaním januárového sporu, keď si na sociálnych sieťach vymieňali nepríjemné a urážlivé názory. Prvý údajne kritizoval Murray, keď zareagoval na sarkastický príspevok moderátorky Chantel McCabeovej. Tá napísala, že typické chodenia Na pre loptičky do jamky, ešte než do nej putt zapadne „nikdy nezovšednie.“. Na je však relatívne často kritizovaný od svojich kolegov pre pomalú hru nielen na gríne. „Trojminútová príprava Kevina Na na putt zovšednie,“ reagoval štipľavou poznámkou Murray pôvodný príspevok.

Na reagoval tak, že zovšednie, ako Murray neprechádza katmi na turnajoch. Murray, ktorý vlani priznal, že sa liečil z nadmerného pitia alkoholu, potom údajne na incident zabudol a považoval celú záležitosť za uzavretú. Evidentne však nemá rovnaký názor na vec Na. Murray teraz pre zámorské médiá uviedol, že ho Na konfrontoval na driving range vo Vidante, kde sa tento týždeň koná Mexico Open. Celá situácia sa potom údajne vyostrila natoľko, že sa tí dvaja do seba takmer pustili nielen verbálne ale aj ručne.

Odpaľoval som loptičky na drivingu, a tak nejako som mal hlavu sklonenú, keď som potom predchádzal na chipping green. Keď tu počúvam, ako na mňa niekto kričí a nadáva mi,“ opisoval Murray začiatok konfliktnej situácie. „Nebudem opakovať každé slovo, ale v podstate použil množstvo vulgárnych výrazov a nazval ma nepeknými slovami za to, že som mu to mal povedať osobne,“ pokračoval Murray, ktorý už očakával, že konflikt prerastie do fyzického stretu: „Zaručujem vám, že každý z nich počul, čo povedal. Prišiel som priamo k nemu a do tváre hovorím, že keby som sa hneď chcel nechať suspendovať, tak ho tu posadím na zadok, pretože to, čo povedal bolo dosť detinské.“

-jj-

 

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv