Neprehliadnite

LIV Golf Invitational: Finále série o 50 miliónov USD bude hostiť Trump

 

Ostrosledovaná a konkurenčná  golfová séria s arabským kapitálom v pozadí LIV Golf Invitational vyvrcholí finálovým turnajom LIV Golf Team Championship 27.30. októbra. Záverečný ívent, ktorý bude mať v banku 50 miliónov USD, sa uskutoční v známom rezorte Trump National Doral Miami.

Posledný z ôsmich turnajov novej golfovej série, ktorú zastrešuje saudskoarabský štátny investičný fond LIV, sa bude hrať vyraďovacím K.O. systémom na štyri kolá, v ktorých sa stretne celkovo dvanásť štvorčlenných tímov. Víťazi sa rozdelia 16 miliónov dolárov, tím na druhom mieste zinkasuje 10 miliónov a tretie družstvo dostane potom 8 miliónov. Ihrisko Blue Monster v Dorale bolo dlhoročným dejiskom turnaja WGC.

Vedenie PGA Tour se ho ale v roku 2016 rozhodlo presunúť z rezortu vlastnenom vtedajším americkým prezidentom USA Donaldom Trumpom do Mexico City. Predtým sa hrala PGA Tour v Dorale nepretržite 54 rokov „Nemohli sme si vybrať lepšie miesto pre usporiadanie našej najväčšej udalosti roka, než toto, ktoré je tak dlho spojené s históriou profesionálneho golfu,“ uviedol Greg Norman, generálny riaditeľ a komisionár LIV Golf.

„A sme nadšení, že do tejto slávnej destinácie môžeme priniesť nový kúsok histórie aj my,“ dodal Norman, ktorý láka svetových hráčov k účasti na saudskoarabskej série. Blue Monster patrí medzi jedno z najslávnejších ihrísk v USA. Trump ho kúpil v roku 2012 a o dva roky neskôr ho nechal prerobiť Gilom Hansom. Býva považované za jedno z najlepších ihrísk na Floride. „Rezorty Trump National patria všade na svete medzi tie najlepšie a je nám cťou, že môžeme hostiť LIV Golf Invitational Team Championship,“ uviedol výkonný viceprezident Trump Organization Eric Trump.

-jj-

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv