Neprehliadnite

Roma Classic: Slovenka Zoey S. Pápay druhá na turnaji v Taliansku

 

Na Slovensku vyrastajú nádejní a talentovaní golfisti a golfistky. Do tejto skupiny možno zaradiť aj slovenské dievčatko Zoey Sophie Pápay, ktorá na medzinárodnom mládežníckom turnaji Roma Classic v Taliansku obsadila v kategórii do 8 rokov sympatické druhé miesto.

Prestížny turnaj sa konal v Terre dei Consoli Golf Resort na ihrisku Family Course neďaleko Ríma za účasti 108 mladých golfistov a golfistiek z osemnástich krajín sveta. Zoey Sophia Pápay za nestáleho a premenlivého počasia zahrala hneď prvý deň osem párov a jedno birdie. Celkovo tak mala skóre 35/-1 a vytvorila si na čele náskok o tri údery.

Druhý deň turnaja pod hlavičkou Nadácie US KidsGolf však narušil silný vietor, ktorý ovplyvnil dianie na ihrisku a aj jednotlivé výsledky. Prejavilo sa to aj na zhoršených výkon Zoey Sophie Pápay, ktorá nakoniec neudržala priebežné prvenstvo a po rozstrele s Maďarkou Ginevrou Tassoniovou Tegovou skončila na striebornej priečke. Napriek tomu získala talentovaná Slovenka cenné skúsenosti, pretože sa prvýkrát stretla s podobnými poveternostnými podmienkami.

-jj-, SKGA

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv