Neprehliadnite

Golf v Brazílii? Počítajte s nevšednými zážitkami

 

Ak si vyberiete za golfovú destináciu Brazíliu, tak vás čaká výnimočný zážitok. Napríklad Santapazienza Golf Club severne od aglomerácie Sao Paulo je známy vďaka mnohým prírodným atrakciám a bizarnostiam. Jednou z nich je most pre golfové autíčka, ktorý vedie tesne pod hladinou rieky.

V takýchto prípadoch dostáva nápis „Držte sa vyznačených ciest“ skutočné rozmery. Jeho neuposlúchnutie by totiž mohlo mať nežiaduce následky. Ale zahrať si na tomto golfovom ihrisku nemôže len tak niekto. Klub je striktne privátny a nečlenom je hra umožnená len na pozvánky. Kto sa tam ale dostane, bude mať zážitok na celý život.


Autori ihriska Tom Fazio a jeho syn Logan vystavali v hustom pralese v roku 2015 skutočný skvost, ktorý je považovaný za jedno z najlepších golfových ihrísk v Južnej Amerike. Je zasadené do veľkolepej prírody s mnohými vodnými prvkami, vodopádmi, mohutnými stromami aj veľkými výškovými zmenami.

Na druhej deviatke je trojpárová jamka, z ktorej lietajú údery do 30 metrov hlbokej rokle. Autori sa rôznymi spôsobmi snažia skryť aj cesty pre vozíky, čo sa im na štvorpárovej päťke dokonale podarilo. Hoci sa majitelia snažili čo najviac včleniť ihrisko do miestnej divokej prírody, nechýba tam ani heliport, pretože sa vzhľadom na klientelu zákazníkov najčastejšie lieta s vrtuľníkom.

-jj-

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv