Neprehliadnite

Fortinet Championship: Lefty poškodil palicu, ale nestratil hlavu

 

Phil Mickelson možno zaostáva za svojimi úspechmi z nedávnej minulosti, ale ešte stále má čo ponúknuť a ukázať. Počas 2. kola na ívente Fortinet Championship sa rozhodol hrať drajvrom z lístia medzi stromami, vďaka čomu napokon zapisoval na päťpárovej jamke číslo šestnásť birdie!

V priebehu druhého dejstva Lefty zistil, že zrejme už vo štvrtok poškodil hlavu na dvojke dreve, s ktorou preto radšej nechcel príliš hrať. „Musel som tak dnes hrať niektoré bláznivé rany,“ priznal Mickelson. Azda tou najsilnejšou bl druhá rana na päťpárovej šestnástke.

Zahral som z týčka výrazne vľavo, z tých stromov by to bola ideálna rana 2-drevom, ale radšej so s ňou nehral, pretože som nevedel, kam by to letelo. Tak som zahral driverom, potom wedžkou a premenil putt,“ okomentoval situáciu najslávnejší golfista, ktorý hráva do ľavej strany.

Zaujímavosťou je, že zatiaľ čo jeho rana z týčka merala na tejto jamke len 197 metrov, druhá z ťažkej pozície pod stromami letela skoro 260 metrov.

-jj-

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv