Neprehliadnite

WGC-FedEx St. Jude Invitational: Si Woo Kim nebude dobre spávať

 

Na ihrisko TPC Southwind zrejme kórejský golfista Si Woo Kim tak skoro len tak nezabudne. Vo finálovom dejstve na turnaji WGC-FedEx St. Jude Invitational totiž potreboval na trojparovú jamku číslo 11 až trinásť úderov! Aj vďaka piatim zásahom vodnej prekážky vytvoril Kórejčan najvyššie pasívne skóre na PGA Tour od roku 1983.

Jedenásta jamka s dĺžkou 155 yardov nebola žiadnym veľkým strašiakom, avšak v závere si vyžadovala absolútnu koncentráciu a presné rany, pretože okolo greenu číhala voda. Ázijský golfista poslal do vody hneď svoju prvú ranu z odpaliska. Po presune do drop zóny vzdialenej od greenu len 96 yardov ale odpálil do vody ešte ďalšie kvarteto bielych projektilov.

Až piaty pokus v poradí z drop zóny pristál na greene. Dva putty a bolo „vymaľované“ (+13 rán). Ide o najvyššie skóre na trojparoch na PGA Tour od roku 1983, keď sa začali viesť podrobné štatistiky. Dvadsaťšesťročný Si Woo Kim pritom už pred štyrmi rokmi ovládol turnaj The Players a tento rok v januári už svoj tretí turnaj na PGA Tour.

V aktuálnom svetovom rebríčku mu patrí 54. miesto. Kórejčan hneď na nasledujúcej jamke zahral birdie. A nerozhodila ho ani ďalšia utopená loptička na 14. jamke a double bogey. Na troch nasledujúcich jamkách totiž zapisoval birdie. Kolo nakoniec dohral so skóre +8.

-jj-

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv