Neprehliadnite

Hero World Challenge: Tiger sa vracia, ale…

 

Hviezdny golfista Tiger Woods ohlásil návrat. Zatiaľ však nie ako hráč, ale ako hostiteľ. Víťaz pätnástich majorov potvrdil, že sa po ročnej pauze kvôli covidovej pandémii bude tento rok  v decembri opäť konať jeho turnaj Hero World Challenge.

Novinkou turnaja je fakt, že sa štartovné pole rozrastie z 18 na 20 hráčov. „Teším sa, že tento rok privítame rozšírené pole hráčov na Hero World Challenge v Albany,“ oznámil Woods na sociálnych sieťach. Nepridal ale ani zmienku o tom, ako na tom je sám zdravotne respektíve, či nie je aspoň malá nádej, že by v závere roka sám zasiahol do hry.

Aj bez jeho účasti bude obsadenie turnaja, ktorý odohrajú na Bahamských ostrovoch v Albany 2. – 5. decembra, nadmieru kvalitné. Štyridsaťpäťročný Woods síce nemenoval jediného hráča, ale potvrdil, že v akcii budú všetci víťazi tohtoročných a vlaňajších majorov, šampión The Players aj obhajca posledného titulu z Bahám.

V praxi to znamená, že na Woodsovom turnaji si zahrajú Justin Thomas, Collin Morikawa, Bryson DeChambeau, Dustin Johnson, Hideki Macujama, Phil Mickelosn, Jon Rahm a obhajca trofeje z roku 2019 Henrik Stenson. Štartovné pole, ktoré sa zvýši z osemnástich na dvadsať pozvaných golfistov, doplnia hráči z prvej päťdesiatky svetového rebríčku.

-jj- 

 

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv