Neprehliadnite

Czech Masters: Na Albatrosse sa predstaví aj strieborný olympionik Sabbatini

 

Na golfovom turnaji Czech Masters z kalendára European Tour sa tento týždeň ukáže aj čerstvý majiteľ olympijského striebra Rory Sabbatini. Rodený Juhoafričan, ktorý reprezentuje Slovensko, bude od štvrtka do nedele patriť medzi najväčšie hviezdy na ihrisku Albatross vo Vysokom Újezde.

Sabbatini potvrdil organizátorom štart potom, čo mu v nedeľu na turnaji PGA Tour v Greensboro tesne unikol postup do prestížneho play-off FedEx Cupu. „S Rorym sme boli prostredníctvom jeho manželky Martiny v kontakte od olympiády. Čakali sme, ako dopadne jeho posledná šanca na postup do záverečnej fázy PGA Tour,“ uviedol majiteľ promotérskej spoločnosti Relmost Petr Dědek.

Včera večer sme sa po skončení finálového kola opäť spojili a potvrdili si Roryho účasť na Czech Masters. Je to skvelá správa pre všetkých športových fanúšikov. Verím, že sa ich na strieborného slovenského golfistu z nedávnej olympiády príde veľa pozrieť,“ dodal golfový nadšenec Dědek. Sabbatini, ktorý sa stal ešte v Tokiu terčom kritiky pre kontroverznú kerku s „tromi L“, skončil v olympijskom turnaji druhý o jednu ranu za Američanom Xanderom Schauffeleom.

Štyridsaťpäročný Sabbatini, ktorý sa narodil v Durbane, získal slovenské občianstvo predvlani po svadbe s bývalou ex-manželkou Borisa Kollára Martinou Štofaníkovou. Slovenský golfista má v osobnej zbierke poltucet titulov z elitnej PGA Tour. Ďalšími hviezdami Czech Masters budú Švéd Henrik Stenson, Angličan Danny Willett či Ír Pádraig Harrington. Na 7. ročníku turnaja sa zúčastní aj česká jednotka Ondřej Lieser, ktorý má ako jediný aj kartu na European Tour.

-jj-

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv