Neprehliadnite

The Match: Štvrté pokračovanie exhibície pod taktovkou DeChambeaua a Rodgersa

 

Americkí golfisti Bryson DeChambeau a Aaron Rodgers porazili v exhibičnom súboji s názvom „The Match“ krajanov Phila Mickelsona a Toma Bradyho 3&2 už po šestnástej jamke. Pritom ešte po deviatich jamkách bol duel dvoch profesionálnych golfistov po boku s hviezdami amerického futbalu nerozhodný.

Na ihrisku The Reserve Golf v Moonlight Basin v Big Sky v Montane sa hralo už štvrté vydanie zápasu „The Match“. Túto prestížnu sériu odštartovali Tiger Woods a „Lefty“ Mickelson vzájomným lukratívnym súbojom. Tentoraz sa stretli Mickelson v dvojici s Bradym, sedemnásobným víťazom slávneho Super Bowlu, proti DeChambeaovi, ktorému sekundoval quarterback Green Bay Packers Rodgers. Až do siedmej jamky boli v tesnom vedení o jamku Mickelson a Brady.

Lenže po deviatich jamkách bol stav duelu, ktorý sa hral v modifikovanom formáte „alternate shot“, nerozhodný. Rozhodnutie tak padlo na jamkách 10 až 12, ktoré vyhrali DeChambeau a Rodgers a vedenie už s prehľadom udržali až do konca na šestnástej jamke. „Myslím, že sme hrali dnes fakt dobre. Zahrali sme dosť berdíkov, dostatok jamiek pod par, ale títo chlapci hrali ešte lepšie,“ komentoval Mickelson lakonicky dianie na ihrisku aj konečný výsledok.

Účastníci exhibície predvádzali skvelé rany. Napríklad na tretej štvorparovej jamke dlhej 392 yardov poslal DeChambeau najskôr rovno z týčka na green svoju ranu fervejovým drevom, aby ho vzápätí napodobil Brady, aj keď na to použil driver. Vďaka vyššej nadmorskej výške ihriska lietaliloptičky o niečo ďalej, než je obvyklé. Jeden príklad za všetky: Na trojparovej päťke dlhej 248 yardov stačila DeChambeauovi len osmička železo, aby loptičku poslal necelý meter od jamky.

Pro Rodgerse bolo víťazstvo v The Match malou satisfakciou za januárovú prehru jeho Packers v zápase o titul NFC práve od Bradyho Buccaneers, ktorí to neskôr dotiahli až k zisku Super Bowlu. Exhibičný golfový duel hviezdnych športovcov ponúkol nielen skvelý golf a zábavu, vrátane vzájomného doberania sa, ale mal aj charitatívny podtext. Vyniesol 2,6 milióna amerických dolárov pre organizáciu „My Brother’s Keeper“ a 6,3 milióna jedál pre Feeding America.

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv