Neprehliadnite

Great Lakes Bay Invitational: V tímovej súťaži LPGA sa tešili thajské sestry Jutanugarnové

 

Tímovú súťaž LPGA s názvom Great Lakes Bay Invitational ovládli sestry Ariya a Moriya Jutanugarnové. Thajské golfistky sa dostali počas dvojkolových foursomov len dve rany pod par ihriska, vo fourballoch ale doslova excelovali. V nedeľu si rovnako ako v piatok pripísali magické golfové skóre 59 a oslavujú triumf.

Sestry Jutanugarnové sa najmä vďaka výkonom vo fourballoch dostali v Michigane na celkové skóre -24 a vyhrali o tri rany pred obhajkyňami titulu Cydney Clantonovou a Jasmine Suwannapuraovou. Napriek na prvý pohľad jasnému triumfu došlo v samotnom závere k dramatickej situácii. Na odpalisku poslednej trojparovej jamky mali Thajčanky náskok troch úderov, keď išli v treťom flajte od konca.  Ako prvá hrala Ariya, ale jej rana skončila vo vodnej prekážke, ktorá na ihrisku v Michigane obklopuje záverečný green!

„Keď skončila vo vode, bavili sme sa o tom, či by nemala hrať radšej ešte jednu – novú loptičku. Ale nakoniec sme sa dohodli, že nie. Čakal ma putt z 35 stôp, tak sme si povedali, že len pokiaľ nedám dvojputt, tak ešte pôjde trafiť svoju ranu,“ opísala dianie na poslednej jamke Moriya Jutanugarnová. Tá ale urobila všetko pre to, aby k podobnému scenáru nemuselo dôjsť. Nakoniec ani nepotrebovala dva putty, svoj putt z 10 metrov do birdie premenila a bolo rozhodnuté. Náskok na čele už bol dostatočný.

Dvadsaťpäťročná Ariya si vďaka prvenstvu na Great Lakes Bay Invitational pripísala na LPGA už dvanásty titul v kariére, o rok staršia Moriya oslavovala na najprestížnejšom dámskom golfovom okruhu sveta po druhý raz. Turnaj nevyšiel podľa predstáv sestrám Kordovým, ktorým sa nedarilo predovšetkým vo fourballoch. Keď dcéry bývalého československého tenistu Petra Kordu hrali jednou loptičkou, zapísali výsledky 65 a 66 rán. Vo fourballoch to bolo 69 a 67 rán, takže s konečným skóre -13 skončili delené sedemnáste.

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv