Neprehliadnite

Woods na prvej fotke po nehode, s barlami na golfovom ihrisku

 

Slávny golfista Tiger Woods zverejnil svoju prvú fotografiu po vážnej februárovej dopravnej nehode, pri ktorej utrpel ťažké zranenia nohy.Štyridsaťpäťročný Američan, ktorý zavesil snímok na sociálnej sieti, stojí na golfovom ihrisku s barlami a pravou nohou v sadre so psom po boku.

„Je príjemné mať pri rehabilitácii verného kamaráta, najlepšieho priateľa človeka,“ napísal na Instagrame usmievajúci sa Woods.Zámorský borec mal koncom februára neďaleko Los Angeles automobilovou nehodu, pri ktorej vyletel z cesty a niekoľkokrát sa s vozidlom otočil cez strechu.Utrpel zlomeniny holennej kosti aj lýtka na pravej nohe, pričom sa musel podrobiť naliehavej operácii.

Držiteľ 15 major trofejí si okrem toho poranil chodidlo a členok Príčinou nehody na strmom svahu bola podľa polície rýchla jazda.Zatiaľ nie je jasné, kedy a či vôbec sa bude môcť Woods vrátiť k súťažnému golfu. Podle agentúry Reuters lekári po nehode odhadovali jeho rehabilitáciu zhruba na dvanásť mesiacov.

-jj-

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv