Neprehliadnite

WGC – Workday Championship: Dojatého Woodsa potešili červeno-čierni kolegovia

 

Hviezdny Tiger Woods sa zotavuje z vážnej dopravnej nehody, ktorá sa mu stala pred týždňom v Kalifornii. Náladu v neľahkom období mu ale v nedeľu vylepšili hráči na PGA Tour, keď viacerí z nich vyrazili do finálového kola turnaja WGC-Workday Championship v jeho typickej červeno-čiernej farebnej kombinácii.

Woods je po operácii viacpočetných zlomenín na pravej nohe v stabilizovanom stave. Po nehode, ktorá mohla mať podľa polície pokojne aj smrteľnú dohru, ho ale čaká dlhá a náročná rekonvalescencia. Zatiaľ nie je isté, kedy a či vôbec sa ešte golfová legenda vráti na golfové ihrisko. Svoju podporu hráčovi, ktorý bol pre väčšinu z nich vzorom, vyjadrili hráči na tohtoročnom prvom turnaji série WGC.

Viacero hráčov si na sebe v šatni vzalo pre Tigera typickú červeno-čiernu kombináciu s červeným tričkom a čiernymi nohavicami a šiltovkou. Spoločne tak donútili Tigra prelomiť mlčanie, ktoré držal od nehody. „Je ťažké opísať, ako veľmi ma dojalo, keď som dnes zapol televíziu a videl všetky tie červené tričká. Všetkým golfistom a fanúšikom odkazujem, že mi skutočne pomáhajú v tomto ťažkom období,“ napísal Tiger na sociálnej sieti.

Práve na jeho twitterový účet zatiaľ od nehody umiestňovala jeho rodina len oficiálne vyjadrenie spoločnosti TGR. Gesto ale nevyslali smerom k Tigrovi len hráči na turnaji PGA Tour a European Tour. Pripojili sa k nemu aj niektoré hráčky na LPGA Tour a pozadu nezostali ani veteráni na PGA Tour Champions. Do červenej a čiernej sa obliekli okrem iných aj Steve Stricker alebo dokonca konzervatívny a večné tmavý Phil Mickelson.

Dnes sa stali dve veci. Obliekol som si v nedeľu červenú na podporu Tigra a musel som si kúpiť tričko,“ zavtipkoval po odohraní svojho tretieho turnaja medzi seniormi Američan Lefty Michelson, celoživotný Woodsov sok.

-jj-

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv