Neprehliadnite

WGC – Dell Technologies Match Play: Horschel vyhral jamkovku v Austine

 

Americký golfista Billy Horschel ovládol jamkovku v Austine a po prvý raz sa radoval z titulu na akcii z kategórii World Golf Championships. Na okruhu PGA zvíťazil šiestykrát v kariére a premiérovo po troch rokoch. Niekdajší víťaz FedEx Cupu vo finále zdolal krajana Scottieho Schefflera.

Tridsaťštyriročný Horschel sa pri predchádzajúcich piatich štartoch vo svetovej jamkovke ani raz nedostal ďalej než do štvrťfinále. Tentoraz postúpil v Austin Country Clube zo skupiny po výhre v rozstrele nad krajanom Maxom Homom a v play-off postupne vyradil Kevina Streelmana z USA, až po devätnástej jamke cez Angličana Tommyho Fleetwooda, v semifinále vyradil Francúza Victora Pereza a Schefflera porazil v boji o titul na sedemnástej jamke.

Kľúčom bola psychická pohoda,“ povedal Horschel, ktorý si pred jamkovkou doprial pár dní pohody s rodinou. „V Bay Hill a na The Players som hral tragicky. S deťmi, ujami, tetami, bratrancami a ich deťmi to bolo skvelé a myslím, že si podobnú dovolenku zopakujeme, keď to prinieslo taký úspech,“ smial sa.

-jj-

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv