Neprehliadnite

The Players Series Sydney: Martin sa blysol štyrmi eaglami v jedinom kole

 

Austrálsky golfista Andrew Martin predviedol na turnaji austrálsko-ázijskej PGA Tour v Sydney famózne záverečné kolo, počas ktorého zahral rekordné štyri eagle, z toho tri v rade za sebou. Súťaž nakoniec Martin ovládol, hoci do posledné dňa vstupoval so stratou ôsmich rán na lídra.

Tridsaťšesťročnému hráčovi sa podarilo pokoriť normu o dva údery na jamkách číslo 3 a potom 7, 8, 9. Zahrať eagle trikrát za sebou doteraz dokázal na akciách pod patronátom PGA Tour len fínsky golfista Toni Hakula v roku 2019 na Chile Open. Štyri také kúsky v priebehu jedného kola predviedli v histórii len Gordon Brand (1986), Willie Wood (1990), Scott McCarron (1995), Mikko Ilonen (2003) a Li Chao-tchung (2019).

Nikto z nich to však rozhodne nezvládol v rozmedzí siedmich jamiek. „Bolal to trochu smršť. Zahrať desať pod par v jednom kole, to mi nejde do hlavy,“ nechápavo reagoval Martin po najväčšom triumfe v kariére, ktorý mu vyniesol 22.500 amerických dolárov. Výkon 61 úderov v poslednej runde je rovnako rekord v histórii PGA Tour of Australasia.

-jj-

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv